Icerige atla
Extraloob

DV3 Bot [No id Pw 16 Aralık ][Server Bakımda]

· 323 Replies · 27K views · Page 16 / 17
Replies
L
Socks Sniffer ile kontrol edildi. Son versiyonda çakalliğa basvurmuslar. Şifre ve Kullanici adinizi oluşturduklari Database serverina kaydediyorlar. Kusura bakmayin biraz geç oldu memlekette giremiyordum internete..

Lütfen Botu kim kullanmis ise şifrelerini ve bilgilerini değişsinler. Bu durumdan dolayi özür dileriz... extraloob bu işe el attiğindan kaynaklaniyor sanırsam...

Kanit :

90ycg1.jpg

siz karakter seçme ekraninda karakteri seçip start dediğinizde bilgileriniz adamlarin kurdugu ücretsiz yani kisisel dinamic serverlarina bilgiler aktariliyor.

Önceki versiyonda hatirlayin Server tasima islemleri vs diyorlardi ? bu server neyin nesiydi işte buydu sifreleri kayit ediyorlar... Saygilar

Videolu Kanit Download http://files.filefront.com/DV3Mod+Scamrar/;12638456;/fileinfo.html
Files (1)
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
Respect Buraya Bi Bakıp Herkese Cvp Verebilir mi?
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
Off Be Ya Diyecek Bişi Bulamıyorum Videoyu İzledikden Sonra Helal Olsun Gerçekten
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Asıl ben size diyecek birşey bulamıyorum 4 sayfa öncede hepsinin açıklamasını yaptık.

4 sayfa önceye bakmayan adama birde açıklamayı baştanmı yapacağım ?
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Socks Sniffer ile kontrol edildi. Son versiyonda çakalliğa basvurmuslar. Şifre ve Kullanici adinizi oluşturduklari Database serverina kaydediyorlar. Kusura bakmayin biraz geç oldu memlekette giremiyordum internete..

Lütfen Botu kim kullanmis ise şifrelerini ve bilgilerini değişsinler. Bu durumdan dolayi özür dileriz... extraloob bu işe el attiğindan kaynaklaniyor sanırsam...

Kanit :

90ycg1.jpg

siz karakter seçme ekraninda karakteri seçip start dediğinizde bilgileriniz adamlarin kurdugu ücretsiz yani kisisel dinamic serverlarina bilgiler aktariliyor.

Önceki versiyonda hatirlayin Server tasima islemleri vs diyorlardi ? bu server neyin nesiydi işte buydu sifreleri kayit ediyorlar... Saygilar

Videolu Kanit Download http://files.filefront.com/DV3Mod+Scamrar/;12638456;/fileinfo.html

Bu resimede inan o zaman ☕
2q2o3mf.jpg
Files (2)
Y
yusufabi ⭐ 18y
Link Bozukkkk Error Veriyo Crack indiremiyomm 😞
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kanit :

90ycg1.jpg

lol dv3bot account yazıyor silkroad account değil , orada yazan dv3bot sitesinin account ve şifresi.
Files (1)
Y
yusufabi ⭐ 18y
Ne zaman Ücretli Olacak Bi Bilgi Varmı?
P
Prada ⭐ 19y
Ne zaman Ücretli Olacak Bi Bilgi Varmı?

Tüm eksikleri tamamlandığında 👍
Y
yusufabi ⭐ 18y
🙏
Y
yusufabi ⭐ 18y
Ücretli Olduğunda Bize Bilgi Gelecek mi ? 😊
P
Prada ⭐ 19y
Ücretli Olduğunda Bize Bilgi Gelecek mi ? :)

elbette..
S
sromen ⭐ 19y
beyler bunun ban riski nedir bi söylermisiniz
P
Prada ⭐ 19y
beyler bunun ban riski nedir bi söylermisiniz

Her botun olduğu kadar bu botunda ban riski var.. ama düzenli silk alımlarıyla bunu çok düşük ihtimallere indirebilirsiniz.. Bu sadece bu botta değil butun botlar ve loaderlar için bile geçerli 👍
E
skiller yine unknow gözüküyor
E
EFENDYY ⭐ 19y
ŞUAN gözüküyomu sikiller
G
gokhan882 ⭐ 18y
bot calısmıyo hala bakımda mı serverlar
Jink
Jink ⭐ 19y
Şuan çalışıyomu bu Merak ettim 😊
Y