Icerige atla
Extraloob

Düzce'ye yağan kardan fotolar

· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme
25 Yanıt
S
SnowFlake ⭐ 18y
Ben de istiyorum ya hümm 😢 🤤 bugün eve gelirken yağdı ama anca ıslanmaya yarıyor şöyle tutsa 10 cm okul tatil olsa bütün site kocaman kardan adam yapsak ehehehe 🎅 😁
Windy
Windy OP ⭐ 19y
bize 1 gün tatil yaptıracak kadar yağdı,sonra durdu 😄 eriyor yavaş yavaş,ama hava acaip soğuk 🎅
C
carwen ⭐ 18y
Ahh Edirne'ye de yağdı ama çekmek hiç aklıma gelmedi. 😞
C
carwen ⭐ 18y
Ps: Eviniz yazlık gibi:D
Windy
Windy OP ⭐ 19y
daha çok barınak gibi 😄
C
carwen ⭐ 18y
Barınakta görmesem diyecem. :DD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler harika manzara var evde güzelmiş galiba anlaşılan o, daha çok foto daha çok kar istiyorum şöyle kar yağsa keşke diyeceğim sokakta yaşayanlara yazık diye geçiyor içimden en iyisi abanta gitmek 😄
Windy
Windy OP ⭐ 19y
extra bence sen böyle bir foto istiyorsun hacım 😜

ne9vsj.jpg
Dosyalar (1)
K
Kobe ⭐ 19y
bizim buraya da yağsa keşke
okul kaç katlı ?
Windy
Windy OP ⭐ 19y
4 ya da 5 😄 hiç saymamıştım 😜
Z
Zeratul ⭐ 18y
Hafif hafif kar yağıyordu .. karanlık çökmek üzereydi , sokak lambaları hareketlenmeye basladı , evinden cıkamayan kız cam kıyısında kar yağışını seyrederken bir yandanda cayını yudumluyordu .. hep onu düşünüyordu sadece onu .. ve birden telefonu çaldı arayan oydu .. ailesinden izin almak için gelmişti zar zor izini almayı başardılar ve bir sokak lambasının loş ışığı altında birlikte üşüdüler .. taaki oğlum uyan okula geç kalıcaksın diye bir ses duyulana kadar .. 😢

ps ; bilmem içimden geldi yazayım dedım 😄 düzceyede kar yağdı bi yalovaya yağmadı isyanlardayım . 🤘
Windy
Windy OP ⭐ 19y
ahh ahh 1 gün yağdı dahada yağmadı 😄 o 1 günde 1 gün tatil yaptırdı okulları 😜
M
Milano ⭐ 18y
vayy iyimiş ya keşke İstanbul a da yagsa az bir şey yagıyor sonra duruyor arabalar eritiyor 😄
Arabaların girmedigi yer yok İstanbulda 😢
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Düzce'de kar yağışı gene başladı,lapa lapa kar yağıyor 😜 bu gidişle yarın dersane felan yok demektir 😜
S
wayyy be benim kuzende Düzcede okuyor, kardan adam felan yapmışdır eve dönünce bana hava yapar kesin :? 😆
M
Meddah ⭐ 18y
özledim karı, istanbul'a da bekleriz. 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
özledim karı, istanbul'a da bekleriz. :P
D
destiny ⭐ 18y
Ev çok tatlı ve sempatik bir yerde süper 🍺
T
Truth ⭐ 18y
Keşke buralarada yağsa biraz.