Arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim düz lisedeyim yerleştirme puanım 382 idi tercihter hata yaptık ve bir yere giremedim 🙄
şimdi Isparta Şaik anadolu lisesine puanım yetiyor ve 1 boş kontejan var geçiş yapabilimiyim? dersler felan sorun olmaz benim içinde yapabilme hakkım varmı varsa nasıl yapacam yardımcı olurmsunuz?
Düz Liseden Anadolu Lisesine Geçiş
· 20 Yanıt · 9.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Böyle bir hak yok ama dönem sonunda falan gidip Müdür 'le irtibata geçin Lise-2 'de geçtin geçtin geçemedin bi daha istesende geçemezsin ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
imkansız diye biliyorum puanın nekadar olursa olsun düzden anadoluya geçemiyorsun sanırım
hım müdürle konuşmammı gerekiyor e 1 boş kontajen var puanda yetiyor neden geçememyeyımkı
puanın yetse bile düzden anadoluya geçemessin.
Raconda geçemezsin yazıyor diye biliyorum ama sen yine de bir müdürü ziyaret et eksiği neymiş falan sor belki birşeyler olabilir 🙄 😈
[ek #12654]
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
dikey geçiş 😆
Anadaolu lisesinin ismini alailirmiyim? 😈
Lazm:D
😄
Lazm:D
😄
ya kesim varsa öyle gidecem müdüre hüsrana uğramak istemiyorum
ben istanbulda oturuyorum 412 puanla bir yere giremedim ıspartada 380 puana anadolu lisesi var demek işe bak 😞 😜
U
Unforgiven
⭐ 17y
aidatın 2 katını ver bak nasıl alıyor^^
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Raconda geçemezsin yazıyor diye biliyorum ama sen yine de bir müdürü ziyaret et eksiği neymiş falan sor belki birşeyler olabilir 🙄 😈
Aynen hamzam'a katılıorum.bi yokla müdürü cebine 3-5kuruş harçlığını koyun bak o zamana nası geçersin.Bizim ülkemizde işler böyle yürüyor,o zaman sende ortama ayak uydurcaksın.Git söyle babana cebine biraz para koysun,müdürü tekrar ziyarete gidin ☕
öncelikle aynı sorunu bende yaşamıştım anadolu bölümü yerine düz lise seçmiştim bende (nasıl yaptıysam :=) ) herneyse sonra babamın yakın bır arkadası olan bir okul mudurune danıstım kendisi bana düz liseden anadoluya geçiş yok tek yol özel bir koleje gidip (anadolu seviyesinde) oradan geçiş yapma hakkın var dedi bende koleje kayd oldum anadolyua geçişimi sene sonunda yaptım...
Geçme ne yapacaksın anadoluyu o hatayı bende yapmıştım ama geçmedim anadoluya zaten anadolu lisesi olmuş etraf bizim zamanımızda kalite vardı şimdi elini salalyan anadoluya gidiyor.
S
SLeRockche
⭐ 18y
Düz Lisenden başka bir düz liseye gidebilirisin ama...
Arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim düz lisedeyim yerleştirme puanım 382 idi tercihter hata yaptık ve bir yere giremedim 🙄
şimdi Isparta Şaik anadolu lisesine puanım yetiyor ve 1 boş kontejan var geçiş yapabilimiyim? dersler felan sorun olmaz benim içinde yapabilme hakkım varmı varsa nasıl yapacam yardımcı olurmsunuz?
sen Ispartalımısın 😕 (Biraz konu disina ciktim ama merak ettim:lol:)
öncelikle aynı sorunu bende yaşamıştım anadolu bölümü yerine düz lise seçmiştim bende (nasıl yaptıysam :=) ) herneyse sonra babamın yakın bır arkadası olan bir okul mudurune danıstım kendisi bana düz liseden anadoluya geçiş yok tek yol özel bir koleje gidip (anadolu seviyesinde) oradan geçiş yapma hakkın var dedi bende koleje kayd oldum anadolyua geçişimi sene sonunda yaptım...
+1
Tek yol bu
G
Gullugullugil
⭐ 17y
puanın yetse bile düzden anadoluya geçemessin.
Sınırdaki bir anadolu lisesi ile düz lise arasında çok göze batar bir fark olacağını sanmıyorum, sadece arkadaş çevresi biraz daha düzgün olur o kadar. İstersen düz lisede de başarılı olursun.
Kilit noktası azmetmek 😉
Kilit noktası azmetmek 😉
A
amasya1993
⭐ 17y
Böyle bir hak yok ama dönem sonunda falan gidip Müdür 'le irtibata geçin Lise-2 'de geçtin geçtin geçemedin bi daha istesende geçemezsin ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap