Icerige atla
Extraloob

Teknik Liseden Düz Liseye geçmek..

· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
SilentLord OP ⭐ 17y
Evet arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar ben teknik lise 10.sınıf bilişim bölümü okuyorum.Teknik lise formatına alışamadım ve bundan sonrada alışacamayacağım çünkü her gün akşam 7 de başımda çok feci bir ağrıyla geliyorum ve yolumda 1 saat git gel.
Buna hiç alışamadım dediğim gibi düz liseye geçmek istiyorum
Acaba dönem arasında geçebilirmiyim
şimdiden teşekkürler arkadaşlar 😘
17 Yanıt
H
Hyperion ⭐ 17y
geçemezsin diye biliyorum ^^

insan zamanla alışıyor ^^
E
Extrowe ⭐ 16y
Üzüldüm bro yav geçebilirsin umarım pek bir bilgim yok bizim okul müdürüne sorayım bi yarın. :!!&%&!
S
shneZee ⭐ 18y
Geçmeye çalışan arkadaşlarım oldu geçemediler böyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum,teknik liseler gerçekten ortamı olsun dersleri olsun ağır okullar hafta da 45 saat okul dersi pek kolay değil artı olarak 3.sınıfa geçtiğinde dershane de eklenince 🎭
SunLight
SunLight ⭐ 18y
10. sınıftaysan geçemiyosun ama bi yöntem var 1 sene kaybetmen gerekiyor yani tekrar 10. sınıftan başlaman 😊
R
Redefine ⭐ 19y
ben bir ara müdür yardımcımızın odasına gittiğimde telefonda konuşuyordu bu tarz bir konuşma vardı galiba.Müdür yardımcımız '' Teknik lisede okuduğu için alamayız ancak akşam lisesinden gelseydi alabilirdik '' gibi birşey diye bir şey diyordu.
S
SilentLord OP ⭐ 17y
peki teşekkür ederim arkadaşlar.
A
Adith ⭐ 18y
Sadece taşınma vesilesi ile değiştirebilirsin.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Geçersen hayatının en büyük hatalarından birini yaparsın.
U
değiştiremesin
çünkü dersler aynı olmadığı için eğer şimdiden gidip bi konuşursan düz lisesinin müdür veya yardımcıları ile ii olur
C
Cobalt ⭐ 18y
Bence ne yap et geçmeye bak Meslek ve Teknik liselerin bi halta yaradığı yok (Ders bakımından ama aralarında istinalar olabilir)
E
İkametgah değişir ise okulunuda değiştirebilirsin.
C
Bence ne yap et geçmeye bak Meslek ve Teknik liselerin bi halta yaradığı yok (Ders bakımından ama aralarında istinalar olabilir)

Yanılıyorsun..Bende teknik lise mezunuyum ama 14 kişilki sınıfımda 2 kişi marmara üniv. ve 1 kişide izmir 9 eylülü kazandı... 👍
(beni merak ediyorsan 😆 ben lisede gır gır şamatayı seçtiğim içiçn şuanda sanaii de sürünüyorum makara: makara: haftada 45 saat çekilmiyor arkadaş.. daral: daral:
C
Cobalt ⭐ 18y
Arkadaşların 2 yıllığamı gittiler, meslek liselerinde varolmayan derslerden girdikleri sınavdan mı başarılı oldular, yapma arkadaşım.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Dostum eğer bilişim zor geldiği için düz liseye geçmek istiyorsan (teknik lisenin en zor bölümüdür) aman hiç gelme çünkü düz lisede ders calısmadıktan sonra dolayısıyla üni kazanamadıktan sonra diploma alman hiçbirşey ifade etmiyor...
A
Aragornnn ⭐ 18y
Ben ce ne yap et geçmeye bak çünkü teknik lisede Gün boyu ders çalışacağına Normal lise okuyup günde 5-6 saat çalışsan öğretmenliğe gidersin rahat 😄
S
SilentLord OP ⭐ 17y
Ben ce ne yap et geçmeye bak çünkü teknik lisede Gün boyu ders çalışacağına Normal lise okuyup günde 5-6 saat çalışsan öğretmenliğe gidersin rahat :D

benimde düşüncem bu zaten teknik lisedeki çalışmanın 3 de 1 ini düz lisede sergilesem ztn kafamı kaldırdığımda iyi biryerde olacağımı düşünüyorum fakat bazıları geçemessin diyor bazıları geeçbilirsin diyor kafam çok karışık geçemessem çok fena olucam :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: