Icerige atla
Extraloob

Dünyanın En Gıcık Oyunu..Adam Kasmış ya =D

· 62 Yanıt · 7.8K görüntüleme
62 Yanıt
SS
ßatırs ⭐ 18y
hahahaha

1,35de çok güldüm :D:D
Y
komedi bu ne böle oyun mu olur
Game Designer
-50 yi bulmuştur 😁
yes.
U
UrbanChaos ⭐ 19y
Super ya xD Tam Eve Gırcek Kafasına bisi dusuo :D:D Koptum
T
Torquel ⭐ 19y
Muhahahahah hayatım boyunca mario oynadım boel iş gormedim.Tam gectim derken çuk otur asagı.Adamda brz beceriksiz ama.
T
Tarantella OP ⭐ 19y
Muhahahahah hayatım boyunca mario oynadım boel iş gormedim.Tam gectim derken çuk otur asagı.Adamda brz beceriksiz ama.

hacım ne beceriksizi..mario oyunları üstüne master yapsan böyle saçma sapan bi oyunda nereye kadar gelebilirsin ki 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sounucusu Güzel 😄
Special thx to Flexi
B
zuhahaha süper yaw heryerden bişey çıkıyo sıkılmadan oynuyo bıde ben izlerken cinnet geldi.
L
LoKoTe ⭐ 19y
zuhahahahah 😄 ellerine saglık hacım gülmekten ev ahalisi ile yere yattık 😄
S
Stephanos ⭐ 19y
Super yauv boyle bişi başıma gelicek consolu kırarım ^^
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Muhahah Koptum Bu Ne Ya 😈
Q
Quincey ⭐ 18y
bu oyunun bi linki armı yaw mutlaka bulmam lazım koptum ya 😄
Q
Quensis ⭐ 19y
Buyur Link

Bu arada oyun süper ama ben sinirli bir insan olarak çevreye zarar verebileceğimden hiç oynamıyorum. 😁
N
geberdim geberdim oyunmu bu ya xD
Q
Quincey ⭐ 18y
Buyur Link

Bu arada oyun süper ama ben sinirli bir insan olarak çevreye zarar verebileceğimden hiç oynamıyorum. 😁

omg 😱
açılmıyor.
Q
Quensis ⭐ 19y
Buyur Link

omg 😱
açılmıyor.

Ben indirdim.Site mi açılmıyor download görseli mi ? ☕
S
zuhaha öldüm gömüldüm gülmekten 😄 😄 😄 vallahi 2.26 da kapattım exploreri kırıldım resmen 😄 boyle birşey varmı ya 😁 😁 ben şmdi bu oyunu indirip msnden herkese yollamazmıyım 😄 zuhaha herkesi kanser edicem 😄
Q
Quincey ⭐ 18y
Buyur Link

omg 😱
açılmıyor.

Ben indirdim.Site mi açılmıyor download görseli mi ? ☕

bende indirdim klasörü açıyorum oyunu açıyorum pencere geliyor siyah küçük bi pencere 5 sn fln duruo sonra kapanıyo
Q
Quensis ⭐ 19y
Oyunun .exe dosyasında özelliklere tıkla uyumluluğa gel Windows98 e tıkla dene. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: