Icerige atla
Extraloob

Dünya Bu Çocuğu Konuşuyor

· 17 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
Brooklyn OP ⭐ 18y

5 aylıkken konuşuyor, 8 aylıkken yürüyordu! Onun IQ'su 156!

İngiltere'de yaşayan 8 yaşındaki Elise zekasıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. 8 aylıkken yürümeye başlayan küçük kız, konuşmaya başladığında ise 5 aylıktı.

Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre 16 aylık olmadan ona kadar İspanyolca biçimde sayı sayıp, isminin yazılışını bile tanıyabiliyordu.

Özel eğitim psikologu Profesör John Freeman, uyguladığı 45 dakikalık komplike bir zeka testinin sonucu olarak şunları söyledi: "Elise, zeki ve parlak bir çocuk olmaktan daha da öte, o bir dahi. IQ'su 156"

Elise aynı zamanda, IQ'su 148'in üstünde olan zeki insanları bir arada toplayan, dünyanın bilinen en eski ve en iyi zeka kuruluşu Mensa'ya da şimdiden kabul edildi.
Vay be ne çocukmuş 🕵️
I
vaycanına var böyle insanlar şaşmıyorum artık
P
Prophecy ⭐ 17y
İlginç ☕
P
Prada ⭐ 19y
Hemen alim bilimadami(kadini) yapmaya çalışırlar. Ne yani her IQ su yuksek olan insanlık adına hizmet etmek zorundami..

Belki canı PH gibi olmak ister tozunu attırmak alkol-uyuşturucu-sex alemlerine akmak ister 😜
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Hemen alim bilimadami(kadini) yapmaya çalışırlar. Ne yani her IQ su yuksek olan insanlık adına hizmet etmek zorundami..

Belki canı PH gibi olmak ister tozunu attırmak alkol-uyuşturucu-sex alemlerine akmak ister :P

+1903

Ama O İstesede Bırakmazlar Pesini 👍
.NET
.NET ⭐ 19y

Belki canı PH gibi olmak ister tozunu attırmak alkol-uyuşturucu-sex alemlerine akmak ister :P

O kadar güzel olacağa benzemiyor ilerde. Akamaz alemlere^^ xD
[F New]Solo Gitarist
P
Prada ⭐ 19y
IQ 156 ama beyniyle ayarlar ortamları 😜
E
EliteTurk ⭐ 18y
Vay canına şaştım kaldım valla 😱
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu haberleri son zamanlarda çok okudum.Biraz abartı olabileceğini düşünüyorum. ☕
K
Kobe ⭐ 19y
geçiniz
M
Misproject ⭐ 19y
Vay canına.
A
altanyunus ⭐ 19y
hem hizmet eder 😄 hem alemlere akar ne var bunda 😊
M
Mr.LoNeLy ⭐ 19y
Kızları öyle zekiyse Babası min.125 annesi min.130 IQ dür Herhalde .. 20 seneye kasıp kavuracak ortalığı ..
F
fsdfqwe23 ⭐ 18y
şimdi bu ufacık bebe nin IQ su bendne fazlamı(IQ mu bilmiom ama)
J
Biz onlar olamayız onlar biz olamaz.
Eğer böyle bir kişilik Türkiye ' de doğsaydı.
Kimsenin haberi olmadan bundan 20 yıl sonra birilerinin kötü katliamlarını hazırlayan kişiler arasında olacaktı.
M
Mr.LoNeLy ⭐ 19y
Biz onlar olamayız onlar biz olamaz.
Eğer böyle bir kişilik Türkiye ' de doğsaydı.
Kimsenin haberi olmadan bundan 20 yıl sonra birilerinin kötü katliamlarını hazırlayan kişiler arasında olacaktı.

Türkiyede olmayacağı kesin de ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: