Nina Ricci OP ⭐ 17y 17 yil once #1 Yapılandırmayla ilgili sorunlarınızı bu başlık altında belirtiniz. 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TorQ ⭐ 17y 17 yil once #2 İlginç bir yapılandırma ama olursa cok guclu olur TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #3 Güçlü olur tabi Dual Axe atack engeller Xbow ile crit yatır batır tamam. 😜 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #4 uff bayılıyorum bu topiclere canlarım benim hemen v6 'ya uyarlamam lazım bu başlıkları ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch ⭐ 17y 16 yil once #5 Paylaşım İçin Saol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carchases ⭐ 18y 16 yil once #6 baylaşım için saol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R r3altystyle ⭐ 16y 16 yil once #7 Ben DualAxe-Crossbow değil de 2h-Crossbow açmayı düşünüyordum.Sizce hangisi daha iyi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaLqaa ⭐ 17y 16 yil once #8 çok sağlam olacağını düşünmüyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sehzade565 ⭐ 18y 15 yil once #9 warrior çarda buffları nie açmazlar onu annamş deilim.. isteğe bağlı bile yapmamışsın direk kapalı.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P positive-thinker ⭐ 15y 14 yil once #10 ellerine saglık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil