Icerige atla
Extraloob

dress blusu hakkında acil yardım lutfen

· 19 Yanıt · 2.5K görüntüleme
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkaadslar bn dreslerıme kesın hp ve mp recovery basarım ama arkadastan aldıgım bı bılgıye gore bu sadece char otururken hızlı dolmasaını saglıyomus kasarken falan bı ıse yaramıyomus bu bılgı dogrumudur bnı aydınlatırmısınız?
19 Yanıt
A
ALpique ⭐ 17y
o konuda blgm yok ama dress'i heba etmş olursun buildin farketmez %100 ignore öneriyorum. 👍
L
Leekage ⭐ 16y
o konuda blgm yok ama dress'i heba etmş olursun buildin farketmez %100 ignore öneriyorum. 👍

🤝 🤝 🤝
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
zaten 4 tane dresım var ama eu char ıcın hp mp nın hızlı dolmasıda cok onmlı bu yuzden onları bastım ama kesıan ve net bır bılgı edınsem bu knu hakkında daha gzl olucak help pls kesın bı bılgısı olan yardım etsın
E
exotic ⭐ 18y
tavsiyem 1 damage 3 ignore
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
ya onları blıorum ben anltmk ıstdgm hp mp rocevery tam ve ent oalrak ne ıse yarıo potla bı ılgsı alakası avrmı sadece otururken mı sı goruyo bu
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ya onları blıorum ben anltmk ıstdgm hp mp rocevery tam ve ent oalrak ne ıse yarıo potla bı ılgsı alakası avrmı sadece otururken mı sı goruyo bu

tabiki işi var hp mp potu düzenliyor.
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
yanı solemeı bana pot bastıgımda 100hp verıyosa 125 hp mı verıcek?
C
Chrysler ⭐ 16y
Eğer sürekli + basıyorsan 4 Luck
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
ya bn sunu ogrnmk ıstıyrm bn hp recovery bstgmda bana pot bstgmda 1000 hp gelıyosa 1250mı gelıcek
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
yokmu soruma tam ynıt verebılcek
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
yrdım plssss
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
yokmu soruma tam ynıt verebılcek

sanmıyorum bu soruya tam yanıt verebilecek olduğunu , birinin merak edip denemiş olması lazım.
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
anladım ıns denemıs bırı cıakr karsıma da anlatır su oalyı bana
F
FatalNukeZ ⭐ 16y
Pot basınca %25 artıyor aynen dedigin gibi 100 artıyorsa 125 artıcak ama onun yerine aksesuar basıyorsan %5 saldırı oranını tek geçerim 🤝
K
KillMe_ ⭐ 16y
eyw güzel bilgiler var
E
exotic ⭐ 18y
sanmıyorum bence oturduğunda hp gelmiyo + benim charın sırtlıkta basılı şuan xD
L
Lrd ⭐ 17y

👍 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: