arkaadslar bn dreslerıme kesın hp ve mp recovery basarım ama arkadastan aldıgım bı bılgıye gore bu sadece char otururken hızlı dolmasaını saglıyomus kasarken falan bı ıse yaramıyomus bu bılgı dogrumudur bnı aydınlatırmısınız?
dress blusu hakkında acil yardım lutfen
· 19 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
o konuda blgm yok ama dress'i heba etmş olursun buildin farketmez %100 ignore öneriyorum. 👍
o konuda blgm yok ama dress'i heba etmş olursun buildin farketmez %100 ignore öneriyorum. 👍
🤝 🤝 🤝
zaten 4 tane dresım var ama eu char ıcın hp mp nın hızlı dolmasıda cok onmlı bu yuzden onları bastım ama kesıan ve net bır bılgı edınsem bu knu hakkında daha gzl olucak help pls kesın bı bılgısı olan yardım etsın
bir dress'e neler basılmalı bkz bu topic'te yazıyor ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=738&t=221360&st=0&sk=t&sd=a
tavsiyem 1 damage 3 ignore
ya onları blıorum ben anltmk ıstdgm hp mp rocevery tam ve ent oalrak ne ıse yarıo potla bı ılgsı alakası avrmı sadece otururken mı sı goruyo bu
ya onları blıorum ben anltmk ıstdgm hp mp rocevery tam ve ent oalrak ne ıse yarıo potla bı ılgsı alakası avrmı sadece otururken mı sı goruyo bu
tabiki işi var hp mp potu düzenliyor.
yanı solemeı bana pot bastıgımda 100hp verıyosa 125 hp mı verıcek?
Eğer sürekli + basıyorsan 4 Luck
ya bn sunu ogrnmk ıstıyrm bn hp recovery bstgmda bana pot bstgmda 1000 hp gelıyosa 1250mı gelıcek
yokmu soruma tam ynıt verebılcek
yrdım plssss
yokmu soruma tam ynıt verebılcek
sanmıyorum bu soruya tam yanıt verebilecek olduğunu , birinin merak edip denemiş olması lazım.

anladım ıns denemıs bırı cıakr karsıma da anlatır su oalyı bana
F
FatalNukeZ
⭐ 16y
Pot basınca %25 artıyor aynen dedigin gibi 100 artıyorsa 125 artıcak ama onun yerine aksesuar basıyorsan %5 saldırı oranını tek geçerim 🤝
eyw güzel bilgiler var
sanmıyorum bence oturduğunda hp gelmiyo + benim charın sırtlıkta basılı şuan xD
👍 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap