Icerige atla
Extraloob

dreslere basılan bluealr hakkında yardım lutfen

· 6 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaşalr bugun bi arkadaştan ne kadar cok ignore basarsan o kadar fazla ıgno0re geldıgını 5 atıştan 3 unu ıgnore geldıgını duydum onda oyle oluyomuş butun blueları ıgnore basmış ben ise atack raiting damege recvovery falan bastım bu bilgi dogrumu yardım edersenız sevinirim
6 Yanıt
E
Extrowe ⭐ 16y
Her basışında %1 ignore şansı artar hepsine ignore bassan bile 5nden 3nün ignore gelmesi için ignore şansının %60tan fazla olması gerek yanlış bilgi vermiş arkadaşın.
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
yani 1 drese 1 tane ıgnore mı basmak mantıklı 4 tane basmak mı daha mantıklı bnm öğrrenmek istediğim bu
E
Extrowe ⭐ 16y
ben 2 tane ignore 1tane damage basıyorum diğerlerinide kafama göre basıyorum 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
yani 1 drese 1 tane ıgnore mı basmak mantıklı 4 tane basmak mı daha mantıklı bnm öğrrenmek istediğim bu

%1 en mantıklısı diğerleri de boru değil yani 🎅 Ha sürekli uniq dmg pvp peşindeysen %4 uygundur arkadaşın iyi sallamış 😱 Silkroad tarihinde 5dmg ' ın 3ü ignore görülmedi 😁
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
ben %5 damage ıgnore hp recovery mp recovery %5 damagge absorbion aatck raiting bastım ben hem kasıyorum hem uniq kesıyorum hepsini karısık yapıom uygunmudur benımkı yoksa uniq icin yenı dres ayıp 4 ignoremı basayım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: