Icerige atla
Extraloob

rapıd premıum hakkında yardım lutfen(sorun devam edıyor)

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
herkese iyi aksamlar arkadasımla ortak rapıd premuj almayı dusunuyoruz farklı bılgısayarlarda kullandıgımız zaman bır sorun olurmu premıu hakkı yanarmı anlayanlar yardım ederse sevınırım
tesekkurler
16 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Yanmaz. Kullanabilirsiniz. 1 aylık pre aldınız diyelim. Günlük 5GB kotası vardır o kadar indirebilirsiniz.
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
tmm co cok tesekuurler pekı premıummun yandıgı durumlar varmıdır netten arstırdım ama bununla ılgılı herangı bır konu bulşamadım
J
JetHomme ⭐ 19y
tmm co cok tesekuurler pekı premıummun yandıgı durumlar varmıdır netten arstırdım ama bununla ılgılı herangı bır konu bulşamadım

Premiumun yanması derken neyi kastediyorsun?
I
Inception ⭐ 18y

Aynı anda 2 farklı ip adresi ile indirme yaparsam(arkadaşıyla ortak alacakmış 🤝 ) üyeliğim hacklendi zannedip dondururlarmı demek istiyor sanırım. 🤔
J
JetHomme ⭐ 19y

Aynı anda 2 farklı ip adresi ile indirme yaparsam(arkadaşıyla ortak alacakmış 🤝 ) üyeliğim hacklendi zannedip dondururlarmı demek istiyor sanırım. 🤔

yok öyle bir durum olmaz. 2nizde indirebilirsiniz.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
3Ip'ye kadar sorun olmaz 3IP'den girilirse gece 1de mail gelir şifreniz değişir.Tekrarında hesabınız kapatılır
J
JetHomme ⭐ 19y
3Ip'ye kadar sorun olmaz 3IP'den girilirse gece 1de mail gelir şifreniz değişir.Tekrarında hesabınız kapatılır

👍
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y

Premiumun yanması derken neyi kastediyorsun?[/quoben cevap vermeden herkes hersewytı acıklamıs zaten makara: premıum yanmöası derken ıptal olması demek ıstıyorum cevabımı aldım zaten tesekurler herkese
pekı 2 ıp den aynı andan ındırme yapabılırmıyız ?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Premiumun yanması derken neyi kastediyorsun?[/quoben cevap vermeden herkes hersewytı acıklamıs zaten makara: premıum yanmöası derken ıptal olması demek ıstıyorum cevabımı aldım zaten tesekurler herkese
pekı 2 ıp den aynı andan ındırme yapabılırmıyız ?

Evet yukarda yazdım.
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
up yokmu hıc ortak kullanan bır bılgısı olan
I
Inception ⭐ 18y
Sen en iyisi rapid sitesinden araştır.Google çeviri ile 1 saat gez mutlaka bulursun :F
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Sen en iyisi rapid sitesinden araştır.Google çeviri ile 1 saat gez mutlaka bulursun :F

bırcok sıteden arsatırdım hesabın yanacagını soyluyor ama sans meselesı dıyorlar senelerdır ortak kullananlarda var 2 gunde hesabı yananlarda 😆
I
Inception ⭐ 18y
Dediğim gibi sana en doğru bilgiyi bizzat rapidshare verir ^^

Ps;Rapid dünyanın en çok ziyaret edilen 16. sayfası.Fakat hala diğer dillerde desteği yok.[Yada ben görmedim. 😜 ]
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Dediğim gibi sana en doğru bilgiyi bizzat rapidshare verir ^^

Ps;Rapid dünyanın en çok ziyaret edilen 16. sayfası.Fakat hala diğer dillerde desteği yok.[Yada ben görmedim. 😜 ]

evet malesef dil destegı yok neyse ya saolsın ılgılendıgın ıcın alalım denıyelım yanarsa yanar artık 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: