Icerige atla
Extraloob

Dolgu Diş hk.

· 15 Replies · 2.6K views
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlar dolgu dişim var 1 tane bu güne kadar bi sorun yoktu fakat son 3 gündür dolgu dişimin olduğu tarafla birşey yemiyorum sıcak soğuk ağrı yapıyor . birisi hava alıyordur dedi . acaba tekrar dolgu yapılırmu bu dişe ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
15 Replies
S
seskes ⭐ 19y
iltihap kapmadan çabuk git, hayatında görmediğin acıları çekersin d
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Evet eski dolgu sökülüp yenisi yapılır.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
kanka bırak iltihap kapsın erkek ol lan biraz dayan acıya ne olacak ilerde çocuklarına bilerek iltihap kaptırıp acı çektim diye anlatırsın
S
seskes ⭐ 19y
literatürde ki en büyük 3. acı :d bence tatmak lazim
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
literatürde ki en büyük 3. acı :d bence tatmak lazim

tabi abi herşeyi tadacan
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
sızlıyor sol taraf , yapcakları dolguyu. bi tane bayan dişci bulup gitmek lazım 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
alttan 30luk dişin geliyordur belkide
C
Crusade ⭐ 18y
hava alıyor belli ki aynısını yaşadım bir gece ciddi ciddi ağladım bildiğin ağrıdan gittim içini temizleyip yenisini yaptılar geçen günde yine dolgum düştü şuan içi boş sızlamaya başladı bugün 3.günü
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
hava alıyor belli ki aynısını yaşadım bir gece ciddi ciddi ağladım bildiğin ağrıdan gittim içini temizleyip yenisini yaptılar geçen günde yine dolgum düştü şuan içi boş sızlamaya başladı bugün 3.günü

sorun büyümeden yaptırmak gerek.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi

hayırlısıylan bi öleydin
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bayan dişçiden uzak durun...
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bayan dişçiden uzak durun...

Ula manyak karıya gittim dikiş aldırmaya , ağzımı deşti , 20lik diş çektirirken bile okadar acı olmadı.
Yaralı style
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
size kasabı denk gelmiş 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben en son bayan dişçiye gittiğimde "lütfen bana bir daha gelme demişti" 😢

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: