Icerige atla
Extraloob

Doğuya Has Macera "Metin 2 Online" ( Yeni Türk Oyunu bkz.)

· 31 Yanıt · 3.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
benim ilk izlenimime göre oyunda amaç sro daki gibi kasmak Very Happy oyuna başlarken 3 ülkeden birini seçiyosun sanırım arada bu 3 ülke arasında savaşlarda çıkıyo. Guild yerine loncalar var loncalar arası savaşlar çıkıyo. bunlar üstte bildiriliyo mesela ayasofya loncası ile empires loncası arasında savaş başladı. oynda 4 tür karakter var. ninja, sura, şaman, savaşcı bence en iyisi savaşcı ama ben ninja kasıyorum Very Happy ben bu kadarını biliyorum Very Happy ha bide balık felan tutabiliyosun yani madenclik bilmem ne Very Happy öyle şeylerde var...
B
BuGRaS ⭐ 19y
ben de oynuyorum çok güzel bi oyun bence ben 20 lwl savaşçı kasıyorum görev ve diyer herşeyin türkçe olması çok güzel ve kolay zaten sro veya başka online oyun oynayan ark varsa rahatlıkla oyun anlarlar item + basmakta çok kolay demirci diye birinden basılıyo bence türk ii online oyunlarından birir başka varmı tabi bilmiyorum extraokk extraokk
B
BuGRaS ⭐ 19y
ben de oynuyorum çok güzel bi oyun bence ben 20 lwl savaşçı kasıyorum görev ve diyer herşeyin türkçe olması çok güzel ve kolay zaten sro veya başka online oyun oynayan ark varsa rahatlıkla oyun anlarlar item + basmakta çok kolay demirci diye birinden basılıyo bence türk ii online oyunlarından birir başka varmı tabi bilmiyorum extraokk extraokk
F
Fallasta ⭐ 19y
Hadi bakalım bende başladım şimdilik 10lvl'ım (ninja) Cool
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
Size önerim savaşcı olmanız Wink
T
TaoShaman ⭐ 19y
Çok güzel bir oyun.
L
Lagroad ⭐ 19y
Arkadaşlar Müthiş Zevkli Bi Oyun Çoktandır Oynuyorum 26 lvlim
S
silkroad77 ⭐ 19y
paylaşım için teşekkürler çok güzel oyun ben 19 level oldum Very Happy
G
godforme ⭐ 19y
kaç lwl da atabiniliyo ben 12 de lwl la kadar geldim 32 lwl canavarlarda ksıyodum ben ata binmedim
ata kaç lwl biniliyo açaba
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

kaç lwl da atabiniliyo ben 12 de lwl la kadar geldim 32 lwl canavarlarda ksıyodum ben ata binmedim

bilet alıp 10 da binebilirsin...
S
silkroad77 ⭐ 19y

bilet alıp 10 da binebilirsin...

Bilet almadan 25 lwl da binebilirsin Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: