Icerige atla
Extraloob

d.Mod LaRa GuVeNıNıZ % KaC?

· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
BeNıM % 90
20 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
bi genelleme yapmak saçma ama "d.Mod LaRa GuVeNıNıZ % KaC?" böyle bir başlık açan d-mod a güvenim yaklaşık 0 👍
X
Xanthos ⭐ 19y
% 40

güvendiğim kişi adedi/toplam kişi adedi = %40
S
Streetwise ⭐ 19y
bi genelleme yapmak saçma ama "d.Mod LaRa GuVeNıNıZ % KaC?" böyle bir başlık açan d-mod a güvenim yaklaşık 0 👍

Bana güvenin % kaç 😈
J
Journalist ⭐ 19y
güvendiğim kişi adedi/toplam kişi adedi=%20
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

olabılır saygı gosterırım herkes fıkrını soyleyebılır %40 demısler gayet ıyı bence ... bana degıl bu tum d.modlara ... ama yınede saol bır yorum bıle saygıdır ... tesekkur ederım ...
S
Streetwise ⭐ 19y

olabılır saygı gosterırım herkes fıkrını soyleyebılır %40 demısler gayet ıyı bence ... bana degıl bu tum d.modlara ... ama yınede saol bır yorum bıle saygıdır ... tsk

Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.Hele ki sen bir d.mod'sun sana hiç yakışmıyor.Türkçe kelimeleri böyle kullanman 😉 😘
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

olabılır saygı gosterırım herkes fıkrını soyleyebılır %40 demısler gayet ıyı bence ... bana degıl bu tum d.modlara ... ama yınede saol bır yorum bıle saygıdır ... tsk

Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.Hele ki sen bir d.mod'sun sana hiç yakışmıyor.Türkçe kelimeleri böyle kullanman 😉 😘

özür dilerim el alışkanlığı :!!&%&!
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Bana güvenin % kaç 😈

%100 😊
B
Buzzz ⭐ 18y
%20
S
SnowFlake ⭐ 18y
bir genelleme yapmak saçma ama "d.Mod LaRa GuVeNıNıZ % KaC?" böyle bir başlık açan d-mod a güvenim yaklaşık 0 👍

+1 ☕
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
bir genelleme yapmak saçma ama "d.Mod LaRa GuVeNıNıZ % KaC?" böyle bir başlık açan d-mod a güvenim yaklaşık 0 👍

+1 ☕

aslında daha dun bır bugun ıkı cok normal bence daha uzun zaman var onumuzde zaten ben genel anlamda sordum kendıme ozel değil ..

arkadaslar eger oylamaya katıldıysanız lutfen belırtın kımın ne yaptıgını bılmek ısterız ...
L
Leader ⭐ 19y
%0 😄
A
Agilla ⭐ 18y
Benim 10 Niye Denirse Modluga Adım daki ilk aşama oldugu için heran herşey olabilir
N

+1 ☕
S
shneZee ⭐ 18y
%50 ^
R
Redefine ⭐ 19y
%100 😁
R
RollsRoyce ⭐ 19y
%0 Hiçbirinizi tanımıyorum fakat tanıdıktan sonra belki %101 olur.:D
C
carwen ⭐ 18y