Icerige atla
Extraloob

D.Mod Alımları Açılmıştır [ Knight Online ]

· 14 Yanıt · 2.2K görüntüleme
B
Black Rain OP ⭐ 19y
D.Mod Alımları Açılmıştır [ Knight Online ]

Sitemizde Knight Online Bölümleri için D.Mod aranmaktadır.

Hemen Başvurunuzu yapın ve sizi incelemeye alalım, uygun görüldüğünüz takdirde ilgili bölümlere atamanız yapılacaktır.

Saygılarımızla,
14 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
33CCFF bunu kullan dmod renk kodu olarak furky tutturamamışsın...

P.S : Aslına bakacak olursak elimizde hali hazırda 50 adet Dmod varken yeni dmod alımına neden gidiyoruz? 50 dmod + 11 mod gibi 61 kişilik bi alt yapı oluşturulmuş şu an. Bu bünyeden aranan bölümlere dmod çıkaramıyormuyuz?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o bölümlere özel işi bilen adamlar lazım hacım ^_~
P
Prada ⭐ 19y
O konuda okeyim zaten. Son cümledeki kinayeyi kap baba ^^ Bu 61 kişilik ordudan çıkaramıyorsak bunlar ne iş bilirler. Şablonu mevsime kadar belirleyip güzel bir eleme yapalım 50 dmod üzerine çıkmak çokta gerekli gelmiyor bana.
J
Journalist ⭐ 19y
O konuda okeyim zaten. Son cümledeki kinayeyi kap baba ^^ Bu 61 kişilik ordudan çıkaramıyorsak bunlar ne iş bilirler. Şablonu mevsime kadar belirleyip güzel bir eleme yapalım 50 dmod üzerine çıkmak çokta gerekli gelmiyor bana.

50 d.mod varsa 10 u siteye bile arasıra uğruyor 20 tanesi ilgisiz 15 i yetersiz geriye kalan 4-5 d.mod da bize yetmiyor işte 😜 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

aldım baba ben mesajı rahat ol sen kılıcımı bileyledim iki yanıma toprağa sapladım haziranda çekeceğim 😎
A
Eyvaah haziranda temizlik var. 🍿 😜
.NET
.NET ⭐ 19y
Knight Online oynamışlığım var. Hala ara sıra giriyorum. Bölüm yetkilileri dışında ayrıca ben de ilgileneceğim^^ Hatta bölüm yetkili mod.u olarak gözükebilirim bile 😆

Ps:Zaten dmodlar anca temizlik lafını duyunca çalışmaya başlıyor 😆 😜
[F New]Solo Gitarist
P
Prophecy ⭐ 17y
Hayırlı Olsun
A
Ps:Zaten dmodlar anca temizlik lafını duyunca çalışmaya başlıyor 😆 :P

Beni hiç iyi tanıyamamışsınız. 😆
K
Kobe ⭐ 19y
hayırlı olsun
.NET
.NET ⭐ 19y
Ps:Zaten dmodlar anca temizlik lafını duyunca çalışmaya başlıyor 😆 :P

Beni hiç iyi tanıyamamışsınız. 😆

Sana değildi ki bu lafım; genel anlamda 😆
[F New]Solo Gitarist
D
Benimde KO Oynamışlığım Çok Sro Gibi Onuda Çok Eski Versionundan Başlayıp Oynamıştım Koxp,Bug vs Çok Oyunda Ondan Parayı Kolay Kasabiliosun Eğer Oynamayı Biliosan D.Mod Olucak Arkadaşlara Hayırlı Olsun Ben Artık Başvurmaktan Sıkıldım 😄
D
Edit *-* Özür Dilerim Fazla Yazmışım...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: