Icerige atla
Extraloob

Dikkat! Forum şifreleriniz güvenli mi sizce?

· 17 Yanıt · 6.9K görüntüleme
|
teşekkürler
17 Yanıt
L
LethaLKiss ⭐ 16y
çok doğru söylediniz.......heleki birkaç download için açılıp sonradan alışveriş yapılan accountlarda çok oluyor böyle
G
Bazı modların şifreleri bile böyle oluyo ilginç (mod bu insanlar :D)
E
El Verano ⭐ 18y
Benim icin cok ozel bilgilerimi forumda paylasmam. Bu aralar giremiyorum zaten. Gircek varsa benim yerime PW: 123fuc. :p
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
gercekten ozen gosterılmesı gereken bır konu bilgilendırme ıcın tesekkurler
A
Absence ⭐ 19y
Üyeliğinizi bir şekilde başka birine verdiğiniz yada çaldırdığınız an buna kanıt olabilecek bir bilgi ile başka bir üyelikten bildirin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bilgilendirme için çok teşekkürler hacım 😘
W
Whisk ⭐ 16y
Hımm...
A
aarslan419 ⭐ 17y
benmki güvenli bence 😄
E
EnochiaN ⭐ 17y
Teşekkürler Hocam Gerçekten Önemli Konular 🙄 👍
C
Teşekkür Ederiz. Bu Bir Türkiye Gerçeği , 123456789 abcde Gibi Şifreler Sanırsam Bir Tek Bizim Ülkemizde Var.. 😊 Ben Torrent Sitesi Yöneticisiyim, Yüzlerce Üyemiz Bu Sebepten Hesaplarından Oldu. Olmasalarda Hesaplarından İndirmeler Yapıldı 😊 Biraz Daha Dikkat Edip, Yöneticimizin Verdiği Uyarıyı Önemseyelim.. 😊 Saygılarımla.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Benimkinde üst düzey güvenlik önlemi var ID min başını guardian lar bekliyor. 😈
C
Creative ⭐ 19y
Siteden alışverişlerde bulunuyorsunuz veya birtakım özel bilgilerinizi başkaları ile paylaşıyorsunuz ama çoğu kişinin forum şifresi 123456 veya 654321 şeklinde.Güvenliğinizi arttırmak için lütfen forum şifrelerinizi veya gündelik hayattaki şifrelerinizi harfler ve sayılarla harmanlayın.
Eğer ben forum şifremi değiştirmeyi bilmiyorum diyen varsa sizide unutmadım Paint ile size anlaşılacak tarzda belirttim bu işi. 😊

En iyisi erkes buraya yazdın pw lerini ben karar veririm güvenlimi değilmi diye 😆 😁 😆 😁
T
özen gösterilmeli
P
bilgilendirme için çok teşekkürler anlattıkları tamamiyle doğru uğraşamam diyip şifresini kolay koyduğunuz hesaplar gün geliyor alış-veriş için kulalnılıyor biraz daha özen ve dikkat.
I
yoo benim şifrem 123654 sorun olmaz heralde :))
D
Decanus ⭐ 17y
Sitenin güvenliği için daha çok yöneticilerin dikkat etmesi gerek sağol...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: