Icerige atla
Extraloob

Diablo 3 Starter Edition herkese açıldı

· 11 Yanıt · 2.3K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y
12 senedir oyuncuları süründüren Blizzard Diablo 3'ü sonunda çıkardı fakat oyunculara istediğini veremediği için sürekli değişiklik getiriyor, yamalar yapıyor.

Bu sefer de, daha önce ancak oyunun kutusundan çıkan bir kod ile ulaşabildiğiniz Diablo 3'ün Starter Edition'ını ücretsiz yapıyor.

Diablo 3'ün Starter Edition'ınını denemek isteyen meraklıları için tek yapmaları gereken bir battle.net hesabı açmak. Battle.net hesabı açtığınızda "Your Game Accounts" bölümüne girerek Diablo 3 Starter Edition'ı edinebilirsiniz.

Kaynak: MK
11 Yanıt
C
Continuum ⭐ 18y
yapacak birşey kalmamış demek..
X
Xperyon ⭐ 15y
Oynadığım oyundan bir haberim kontrol ettim şimdi farklı bir account ile doğru çıktı tebrik ederim hacım şap diye bilgiyi iletmişsin 😊
R
RoqA OP ⭐ 17y
😜
X
Xperyon ⭐ 15y
:P

Hacı Fail oldun bak kanıtı (Sağ Üste Bak) makara: makara:

Spoiler

Halbuki böyle olucak reklamım olsun 😜

Spoiler
R
RoqA OP ⭐ 17y
:P

Hacı Fail oldun bak kanıtı (Sağ Üste Bak) makara: makara:

Spoiler

Halbuki böyle olucak reklamım olsun 😜

Spoiler

Hacı oyunu oynamadığımdan anlayamadım 😄
X
Xperyon ⭐ 15y
Blizzard fake atmış gene senin haberdar olmaman normal hacı 😊 😊
R
RoqA OP ⭐ 17y
Sanırım anladım şimdi ama o şey değil mi, ücretliye yükseltmek isterse kullanıcı diye ?
X
Xperyon ⭐ 15y
Sanırım anladım şimdi ama o şey değil mi, ücretliye yükseltmek isterse kullanıcı diye ?

Hayır standart edition diye seni oyuna sokuyor oynatıyor belli bir levele kadar sonra mecburen devam etmek için 59€ verip satın alıyorsun paketi yani milleti oyuna sokup para verdirmek amaçlı 😁
R
RoqA OP ⭐ 17y
Olsun denemek isteyen dener işte 😜
C
Continuum ⭐ 18y
wowda da var aynısı ve oyuncu sayısı düşmeye başladığında geldi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: