Icerige atla
Extraloob

Rainbow Six - Starter Edition 26 TL !

· 11 Yanıt · 11K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
siege.png

Oyunun Starter edition'ı 26 TL'ye düşmüş. Daha önceden 40 TL'ye satılıyordu. Bu versiyonun içerik olarak full versiyonundan hiç bir farkı yok.

Market olarak farkı var , daha çok emek gerektiriyor operatörleri açmak için ama zaten satın aldığınızda size 4 tane operatör veriyor ve 4 operatörü internetten araştırıp seçerseniz size en uygun olan operatörü bulabilirsiniz. Diğer operatörlere ihtiyacınız kalmaz.

Normal versiyonda , eski operatörler 500 renown iken bu versiyonda 12.500 renown.Fazla gibi görünüyor olabilir ama 1 günde 12.500 renown kasılabiliyor. Zaten toplamda 20 operatör var ve bu operatörlerin hepsini açtıktan sonra oyunda alacak başka bir şey kalmıyor...

Almak isteyenlere öneririm , şu an oyunun full hali 130 TL ;

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Steam'de
Dosyalar (1)
11 Yanıt
RanstaMonsta
Ben normal oyunu 60 liraya almıştım indirimde iken. Bütçesi az olan arkadaşlar kaçırmasın bu fırsatı 26 lira bu oyun için harika bir fiyat.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Denemek için alacağım.

Aldım
upload_2017-7-29_17-21-28.png

Haci bir iki situations yap , olaylari kap sonra beraber girelim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Rainbow six 13 TL'ye düşmüş , hala almayan varsa tavsiye ederim.
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Biraz daha bekleyelim belki 7 TL'ye düşer 🤣
Burak Yoğun
Biraz daha bekleyelim belki 7 TL'ye düşer 🤣

Onun için black friday yada yılbaşını beklemen lazım bende pusudayım bekliyorum 🍿
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Beyler deyecekse alayım oyun ciddili güzelmi?
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Şimdi akıllara şu soru geliyor : Soldaki mi Sağdaki mi whiteangel
"Geçmişinde iz bırakabilir"
S
Beyler deyecekse alayım oyun ciddili güzelmi?

Hocam oyun son derece taktiksel. Tam bir takım oyunu ve oyundaki her bir karakterin ayrı bir özelliği var. Dünyada pek çok ülkenin anti-terör üniteleri her 3 ayda bir yeni operasyon ile ekleniyor. Bence alınmalı.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Hocam oyun son derece taktiksel. Tam bir takım oyunu ve oyundaki her bir karakterin ayrı bir özelliği var. Dünyada pek çok ülkenin anti-terör üniteleri her 3 ayda bir yeni operasyon ile ekleniyor. Bence alınmalı.

2 gün ücretsizmiş zaten hocam bi denemiş te olurum :))))

32gb miş bu arada 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: