Eskiden sanırım sadece ajanslara açıktı , şimdi son güncellemeyle beraber herkese açılmış.
Mavi tık onayına göndermek için,
1-) cep telefonunuzla instagram hesabınıza giriş yapın,
2-) Ayarlara girin.
3-) Doğrulama talebine tıklayın.
Sizden kimliğinizin ön yüzünü çekmenizi isteyecek , çekip onaya yolluyorsunuz. Kabul edilirse mavi tık geliyor.
Sanırım şu an sadece ios'ta var.
Belki ilgilenen çıkar 🤣
İnstagram mavi tık onayı herkese açıldı.
· 16 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Sizden kimliğinizin ön yüzünü çekmenizi isteyecek
Bide boş kağıda imza atıp yollayalım...
Bide boş kağıda imza atıp yollayalım...
RanstaMonsta
⭐ 10y
Hesabı public figure yapmamız şart mı acaba?

Public figure derken ünlü biri olmalısın diyor.
Büyük ihtimal az takipçili kişileri onaylamayacaklar.
Büyük ihtimal az takipçili kişileri onaylamayacaklar.
Gönder dedim ama göndermiyor ya yoğunluktan ya da mavi tik almaya değer değilim sadnessla1

Bende denedim. Cevap bekliyorum. Ne zaman sonuçlanır acaba onu da bilmiyorum. Ama sonuçlanınca buraya yazacağım

Bende Ayarlar kısmı yok 😄 Profili düzenle yazıyor sadece.

Bende Ayarlar kısmı yok 😄 Profili düzenle yazıyor sadece.
Yeni bir güncelleme ile birlikte ayarlar kısmı sağ üst taraftaki üç çizginin altına taşındı. Sağ alttan profil sekmesine sonrasında sağ üstten 3 çizgi kısmına basın. Alt tarafta karşınıza çıkacaktır.

Yeni bir güncelleme ile birlikte ayarlar kısmı sağ üst taraftaki üç çizginin altına taşındı. Sağ alttan profil sekmesine sonrasında sağ üstten 3 çizgi kısmına basın. Alt tarafta karşınıza çıkacaktır.
eyvallah kardeşim ya farketmemişim.

Whymach1ne
⭐ 8y
android kullanıyorum. Doğrulama talebi diye bir seçenek yok :S deneyen varmı

Androidlerde bu özellik olmadığını öğrendim. Şu anlık sadece iOS'a gelmiş.

Android'in başı kel misummer2:

Android'in başı kel misummer2:
iOSda da takipçin çok olması lazım bir figür olman gerekiyormuş. Birşey kaybetmedik yani 😊

Yazmayayım dedim, full haline denk geldim;
00:51 de dediği gibi; "kimse demiyor ki ben kimim? Muhittin Topalaksın işte mavi tikin olsa ne olur? Ben internet paranoyağı da değilim öyle olsam internete VPN ile girerdim.
Buradan devam
vsroeditor.com
⭐ 16y
iOSda da takipçin çok olması lazım bir figür olman gerekiyormuş. Birşey kaybetmedik yani :)
Ünlü bir figürüm ama iOS'um yok, demek ki iOS'u olan ve ünlü figür olmayan birinin telefonundan girmem lazım 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap