Icerige atla
Extraloob

DESİBEL REKORU GALATASARAY'IN 131.76 dB

· 129 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 2 / 7
Yanıtlar
E
EmmaW ⭐ 19y
paint terk. 😆
D
Dark Zone ⭐ 16y
Saldır Cimbom Okey lets go ! 😆 😆 daral:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bağırta Bağırta Koyduk Bağırışlarını Rekorla Payelettik!
L
Lordzek ⭐ 16y
Saldır Cimbom Okey lets go ! 😆 😆 daral:

Hacım 1-2 oldu çok moralim mozuldu şimdi ya of summer7:
M
mehmet222 ⭐ 16y
bizimki 132 decibel değilmiydi lem . 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
bizimki 132 decibel değilmiydi lem . :D

Guinnes rekoru GS'nin UEFA rekoru bizim
[F New]Solo Gitarist
L
Lordzek ⭐ 16y
Bağırta Bağırta Koyduk Bağırışlarını Rekorla Payelettik!

Klasik fenevli admin lafları bunlar 😆 Tebrikler bu arada maç sizin artık.
K
Kitty ⭐ 16y
Off anlamıyorum siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz o sahadaki 10 kişiyle nasıl bi bağ kuruyorsunuz,o top ağlara gidip gol olunca nasıl seviniyorsunuz ve kıytırık bi takım için tartışıyorsunuz :r yok yere.Hadi siz oynasanız anlarım da para vermiyorlar yani off ben böyle şeylere kafa yoramıyorum :r
öylesine fenerbahçeliyim ben de 😄
W
Whisk ⭐ 16y
2. yanlış anons vakası. 132 desibel yaptık kayıtlarada geçti. Hemde sadece kapalı trübün.
E
EmmaW ⭐ 19y
Off anlamıyorum siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz o sahadaki 10 kişiyle nasıl bi bağ kuruyorsunuz,o top ağlara gidip gol olunca nasıl seviniyorsunuz ve kıytırık bi takım için tartışıyorsunuz :r yok yere.Hadi siz oynasanız anlarım da para vermiyorlar yani off ben böyle şeylere kafa yoramıyorum :r
öylesine fenerbahçeliyim ben de :D

Para veriyorlar, ben iddaa oynadım.
.NET
.NET ⭐ 19y
2. yanlış anons vakası. 132 desibel yaptık kayıtlarada geçti. Hemde sadece kapalı trübün.

Timsah yürüyüşü ile dalga geçerlerken Kartal show ile rezil oldular 😁
[F New]Solo Gitarist
W
Whisk ⭐ 16y
Beyler pardon harbiden bimbom 2-1 den sonra rekor kırmış. Ama sessizlik rekoru -131 db 😆 asdf
K
Kwanza ⭐ 17y
öylesine fenerbahçeliyim ben de :D

Para veriyorlar, ben iddaa oynadım.

hahahaha iyi güldüm hacı şuku 😜 😁
A
Adith ⭐ 18y
Vahhh 1den2 oldu iddaa parayı kırdı. makara:
p.s:F5 bu yıl tutulmaz artık. 🎅
D
Maçın Özeti:

Fenerbahçe'nin bulduğu 3 pozisyonun 2sini gole çevirerek, diğerini ise saçma sapan bi vuruşla kaçırarak müthiş(!) bir performans sergilemesi. Ardından Galatasaray'ın attığı 2 ofsayttan gol onunda ardından kaçırılan 4 adet %100 gol pozisyonunu gole çevirememesidir.

Sonuç olarak maçı biz verdik. Şimdi fenerliler bu yorumu sindiremez ama kabul edelim olay budur.
K
Kitty ⭐ 16y
Olabilir kumar oynamak günah bi kere sonuçta kötü bi şey yani yararı var mı yok komik de değil
D
Dark Zone ⭐ 16y
Maçın Özeti:

Fenerbahçe'nin bulduğu 3 pozisyonun 2sini gole çevirerek, diğerini ise saçma sapan bi vuruşla kaçırarak müthiş(!) bir performans sergilemesi. Ardından Galatasaray'ın attığı 2 ofsayttan gol onunda ardından kaçırılan 4 adet %100 gol pozisyonunu gole çevirememesidir.

Sonuç olarak maçı biz verdik. Şimdi fenerliler bu yorumu sindiremez ama kabul edelim olay budur.

let's go . 😆
K
Kwanza ⭐ 17y
Olabilir kumar oynamak günah bi kere sonuçta kötü bi şey yani yararı var mı yok komik de değil

Gayet komik al bir daha güleyim hahaha.
.NET
.NET ⭐ 19y
Maçın Özeti:

Tabi canıım FB'yi siz şampiyon yapıcaksınız hatta surprised1
[F New]Solo Gitarist
T
TheRinG ⭐ 16y
beşiktaş üstü açık 32,185 kişilik statta 132 desibel yapmış. galatasaray üstü kapalı 50.000 kişilik statta 131.76 yapmış. fark budur şimdi yorun yapın 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: