paint terk. 😆
DESİBEL REKORU GALATASARAY'IN 131.76 dB
· 129 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 7
Yanıtlar
Saldır Cimbom Okey lets go ! 😆 😆 daral:
Bağırta Bağırta Koyduk Bağırışlarını Rekorla Payelettik!
Saldır Cimbom Okey lets go ! 😆 😆 daral:
Hacım 1-2 oldu çok moralim mozuldu şimdi ya of summer7:
bizimki 132 decibel değilmiydi lem . 😄
bizimki 132 decibel değilmiydi lem . :D
Guinnes rekoru GS'nin UEFA rekoru bizim
[F New]Solo Gitarist
Bağırta Bağırta Koyduk Bağırışlarını Rekorla Payelettik!
Klasik fenevli admin lafları bunlar 😆 Tebrikler bu arada maç sizin artık.
Off anlamıyorum siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz o sahadaki 10 kişiyle nasıl bi bağ kuruyorsunuz,o top ağlara gidip gol olunca nasıl seviniyorsunuz ve kıytırık bi takım için tartışıyorsunuz :r yok yere.Hadi siz oynasanız anlarım da para vermiyorlar yani off ben böyle şeylere kafa yoramıyorum :r
öylesine fenerbahçeliyim ben de 😄
öylesine fenerbahçeliyim ben de 😄
2. yanlış anons vakası. 132 desibel yaptık kayıtlarada geçti. Hemde sadece kapalı trübün.
Off anlamıyorum siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz o sahadaki 10 kişiyle nasıl bi bağ kuruyorsunuz,o top ağlara gidip gol olunca nasıl seviniyorsunuz ve kıytırık bi takım için tartışıyorsunuz :r yok yere.Hadi siz oynasanız anlarım da para vermiyorlar yani off ben böyle şeylere kafa yoramıyorum :r
öylesine fenerbahçeliyim ben de :D
Para veriyorlar, ben iddaa oynadım.
2. yanlış anons vakası. 132 desibel yaptık kayıtlarada geçti. Hemde sadece kapalı trübün.
Timsah yürüyüşü ile dalga geçerlerken Kartal show ile rezil oldular 😁
[F New]Solo Gitarist
Beyler pardon harbiden bimbom 2-1 den sonra rekor kırmış. Ama sessizlik rekoru -131 db 😆 asdf
öylesine fenerbahçeliyim ben de :D
Para veriyorlar, ben iddaa oynadım.
hahahaha iyi güldüm hacı şuku 😜 😁
Vahhh 1den2 oldu iddaa parayı kırdı. makara:
p.s:F5 bu yıl tutulmaz artık. 🎅
p.s:F5 bu yıl tutulmaz artık. 🎅
D
Dark Fortress
⭐ 18y
Maçın Özeti:
Fenerbahçe'nin bulduğu 3 pozisyonun 2sini gole çevirerek, diğerini ise saçma sapan bi vuruşla kaçırarak müthiş(!) bir performans sergilemesi. Ardından Galatasaray'ın attığı 2 ofsayttan gol onunda ardından kaçırılan 4 adet %100 gol pozisyonunu gole çevirememesidir.
Sonuç olarak maçı biz verdik. Şimdi fenerliler bu yorumu sindiremez ama kabul edelim olay budur.
Fenerbahçe'nin bulduğu 3 pozisyonun 2sini gole çevirerek, diğerini ise saçma sapan bi vuruşla kaçırarak müthiş(!) bir performans sergilemesi. Ardından Galatasaray'ın attığı 2 ofsayttan gol onunda ardından kaçırılan 4 adet %100 gol pozisyonunu gole çevirememesidir.
Sonuç olarak maçı biz verdik. Şimdi fenerliler bu yorumu sindiremez ama kabul edelim olay budur.
Olabilir kumar oynamak günah bi kere sonuçta kötü bi şey yani yararı var mı yok komik de değil
Maçın Özeti:
let's go . 😆
Olabilir kumar oynamak günah bi kere sonuçta kötü bi şey yani yararı var mı yok komik de değil
Gayet komik al bir daha güleyim hahaha.
Maçın Özeti:
Tabi canıım FB'yi siz şampiyon yapıcaksınız hatta surprised1
[F New]Solo Gitarist
beşiktaş üstü açık 32,185 kişilik statta 132 desibel yapmış. galatasaray üstü kapalı 50.000 kişilik statta 131.76 yapmış. fark budur şimdi yorun yapın 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap