"Guiness'i Gördüm!.."
[ek #12654]
"Guiness'i Gördüm!.."
Yahu tamam tartışmayın. 😆
Gündem değiştirmekten başka bir şey değil bu saçmalık. İstersen 200 desibel ses çıkar. Ben futbola bakarım takıma bakarım. Bu takımdan hiç bir cacık olmaz. Bu kadar. Gerisini konuşmaya ne gerek var ki. cicioe2
Off anlamıyorum siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz o sahadaki 10 kişiyle nasıl bi bağ kuruyorsunuz,o top ağlara gidip gol olunca nasıl seviniyorsunuz ve kıytırık bi takım için tartışıyorsunuz :r yok yere.Hadi siz oynasanız anlarım da para vermiyorlar yani off ben böyle şeylere kafa yoramıyorum :r
öylesine fenerbahçeliyim ben de :D
Para veriyorlar, ben iddaa oynadım.
Peki global başlık neden açmadık?Çünkü Beşiktaş taraftarı rekor kırmaya alışık 8)
Peki global başlık neden açmadık?Çünkü Beşiktaş taraftarı rekor kırmaya alışık 8)
Doğru en çok gol yeme rekoru da sizde. 😁
Ben yatıyorum artık bundan sonra fazla söze gerek yok. sadnessla1 makara:
Başarılar gelir geçer Asaletin bize yeter ...
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiTamam, tartışmayı kesin. Güzel maçtı seyir zevki vardı. En azından Galatasaray, Galatasaray gibi oynayıp silkelendi. Galatasaray 3 puanı değil fakat kendini kazandı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap