Icerige atla
Extraloob

DESİBEL REKORU GALATASARAY'IN 131.76 dB

· 129 Yanıt · 12K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
🙏 🙏 🙏 😎
Guinness rekorlar kitabına göre;
Special thx to Flexi
129 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Saldır cimbom okey let's go !
😎
.NET
.NET ⭐ 19y
Dünya rekorunu kırdınız Beşiktaş'ın rekorunu kıramadınız 😜
[F New]Solo Gitarist
S
SeaLPower ⭐ 16y
hLL ^^ 🍺 🙏 🙏 Bursasporluda olsam bu maç GSliyim ^^
R
Ramplode ⭐ 16y
hLL ^^ 🍺 🙏 🙏 Bursasporluda olsam bu maç GSliyim ^^
B
Ben de ⭐ 17y
TT Arena sağolsun 😜
M
Mirage ⭐ 19y
Dünya rekorunu kırdınız Beşiktaş'ın rekorunu kıramadınız :P

132 desibel. 😎
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

132 desibel. 8)

Kanıt ? Belge ?
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y

132 desibel. 8)

Kanıt ? Belge ?

Ancak bu kadar kıskançlık olur işte.
Kanıt mı istiyosun? Uefa yeterli olur mu?
Kaldı ki hiç birimiz rekor kırınca global başlık açmadık. Bu kadarsınız ve bu kadar meraklısınız bizi geçmeye. Alın istediğiniz rekoru kırın. Ne rekoru kırarsanız kırın, taraftarınız çarşı olamaz, olamayacak. Ama bu kadar kıskançsınız ve kabullenemiyosunuz bizi.
Adı üstünde Guinness rekorunu kırdınız. Bize guinnes dinleyicileri gelmedi. Çünkü biz bazı şeyleri milletin gözüne sokmaya çalışmıyoruz. Bizi bilen bilir zaten.
Hadi rekorunuzla mutluluklar. Siz bizi kabullenememeye devam edin cicioe2
[F New]Solo Gitarist
M
Mirage ⭐ 19y

132 desibel. 8)

Kanıt ? Belge ?

Kaldı ki hiç birimiz rekor kırınca global başlık açmadık. Bu kadarsınız ve bu kadar meraklısınız bizi geçmeye. Alın istediğiniz rekoru kırın. Ne rekoru kırarsanız kırın, taraftarınız çarşı olamaz, olamayacak. Ama bu kadar kıskançsınız ve kabullenemiyosunuz bizi.

Peki global başlık neden açmadık?Çünkü Beşiktaş taraftarı rekor kırmaya alışık 😎
L
Lordzek ⭐ 16y
Peki global başlık neden açmadık?Çünkü Beşiktaş taraftarı rekor kırmaya alışık 8)

Boş laflar bunlar Galatasaray'da zamanında avrupadan kupa getirdi ama Türkiye'deki başka hiçbir takım getirmedi.Şimdi diceksiniz kaç sene oldu alalı falan diye kolaysa siz alsaydınız kupayı şimdi yada önceden cicioe2
.NET
.NET ⭐ 19y
Peki global başlık neden açmadık?Çünkü Beşiktaş taraftarı rekor kırmaya alışık 8)

Boş laflar bunlar Galatasaray'da zamanında avrupadan kupa getirdi ama Türkiye'deki başka hiçbir takım getirmedi.Şimdi diceksiniz kaç sene oldu alalı falan diye kolaysa siz alsaydınız kupayı şimdi yada önceden cicioe2

Yoo öyle bir şey demedik. Bir Türk takımında rekorun olmasından gurur duyarız. Benim sözlerimdeki amaç bu değil. Azıcık dikkatli okursan anlarsın.
[F New]Solo Gitarist
G
Guernica ⭐ 18y
ne güzel
eskiler bilir
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Kanıt ? Belge ?
Adı üstünde Guinness rekorunu kırdınız. Bize guinnes dinleyicileri gelmedi. Çünkü biz bazı şeyleri milletin gözüne sokmaya çalışmıyoruz. Bizi bilen bilir zaten.

Hacım biz kimseyi çekememezlik yapmıyoruz, çarşı ' nın büyüklüğünü herkes kabulleniyor, kabullenicek birşey yapıyorlar zaten. Sonuçta hakem geldi maçı izlemeye, taraftar da yapağını yaptı. ❤️
Special thx to Flexi
B
Ben de ⭐ 17y
Bu topic daha çoookkk tartışma getiricek ^^
.NET
.NET ⭐ 19y

Kanıt ? Belge ?

Hacım biz kimseyi çekememezlik yapmıyoruz, çarşı ' nın büyüklüğünü herkes kabulleniyor, kabullenicek birşey yapıyorlar zaten. Sonuçta hakem geldi maçı izlemeye, taraftar da yapağını yaptı. ❤️

Valla ben bu maçta Galatasaray'ı tutuyorum hatta kız arkadaşım Fenerli ve ona karşı yorum yaptım diye ayrıldık şimdi 😆
Galatasaray'a karşı bir kinim yok aksine seviyorum yanlış anlaşılma oldu o vakit 😘
[F New]Solo Gitarist
M
Mirage ⭐ 19y

Kanıt ? Belge ?

Valla ben bu maçta Galatasaray'ı tutuyorum hatta kız arkadaşım Fenerli ve ona karşı yorum yaptım diye ayrıldık şimdi 😆
Galatasaray'a karşı bir kinim yok aksine seviyorum yanlış anlaşılma oldu o vakit 😘

Aynen feneve göre daha yakınım gs'ye yani 😆
E
EmmaW ⭐ 19y
giuness e göre galatasaray'ın uefa'ya göre beşiktaş'ın 132desibel ile.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bimbom bu yazıyı board'da aynen bu şekilde yazdıysa 1 kat daha tiksindim.
.NET
.NET ⭐ 19y
bimbom bu yazıyı board'da aynen bu şekilde yazdıysa 1 kat daha tiksindim.

tebrikler aslanlar asdfasdf 😁
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: