Icerige atla
Extraloob

[DarK_Dr4gOn] Killed Tiger Girl From Tiger Mountain

· 21 Yanıt · 1.4K görüntüleme
_
__enes__ OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
kasarken tg çıktı reverse vardı tiger mountain e ordan kaleye geldim 😄 % 55 hp den çevirdim 47 lv glavier kesiyordu
21 Yanıt
S
StormHero ⭐ 19y
tebrik ederim kardeş bende 2 kere kestim tg ama her buluşumda kalbim küt küt atar 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Tebrikler ... Nice Unique'lara

ps ; Sen 20 Lv Üstüne 40 K Vuran Kişimiydin 😄
_
__enes__ OP ⭐ 18y
Evet Ne oldu ? 100 k yı az görüyorsun biliyorum ama bu ignore değil 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yoo Hayır O Anlamda Sormadım...Sadece Dogru Hatırlıyormuyum Dıye Merak Ettim 😉
_
__enes__ OP ⭐ 18y
😄
H
HnTRue ⭐ 18y
tebrikler
F
frhtyksl ⭐ 18y
tbrkler 😊
B
Buzzz ⭐ 18y
tebrikler
K
Kai ⭐ 18y
tebrikler 104 k süper xD
M
mesut_xD ⭐ 18y
Enes seni öldürmek elimde olsa öldürürdüm biz Pre plus ararken byfendi tg kesior 😄 kas olm kass 😄 Gz
O
tbrkler
_
__enes__ OP ⭐ 18y
Enes seni öldürmek elimde olsa öldürürdüm biz Pre plus ararken byfendi tg kesior 😄 kas olm kass 😄 Gz

xD
M
Milano ⭐ 18y
guzeL hayırlı olsun .. xD
_
__enes__ OP ⭐ 18y
Bide bi sorum var 😊 botla kasarken lag oluyo sonu town da bitiyo botsuz hiç bişey yok sebebi nedirki 😊
H
DarK_DragOn Gecendede benim Elimden Tg yi aldı çok Gıcık oldum Beraber bekliyoduk Önüme düştü ata bindi gidiyodu tg canını %80 e aldım 15 Sn geçmeden Hemen zerk e asıldı Crit Showlarını yaptı gene malesef sadece genede bişi demedim Tebrik ettim ve gene ediyorum Tebrikler ben Xian dan Anqells
_
__enes__ OP ⭐ 18y
DarK_DragOn Gecendede benim Elimden Tg yi aldı çok Gıcık oldum Beraber bekliyoduk Önüme düştü ata bindi gidiyodu tg canını %80 e aldım 15 Sn geçmeden Hemen zerk e asıldı Crit Showlarını yaptı gene malesef sadece genede bişi demedim Tebrik ettim ve gene ediyorum Tebrikler ben Xian dan Anqells

elinden almadımki aynı yerde beklioduk sana git demiştim hatırlıyorsan 😄
M
Mojito ⭐ 18y
2 dane atack yaptın herhalde 😊
_
__enes__ OP ⭐ 18y
X bow kasanlar Yardım 😊 nerde kasmalıyım 68 im
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Tebrikler:)))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap