S Streetwise OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lampard_08 ⭐ 17y 17 yil once #2 oy oy oy Gülizar'a bak sen 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #3 çok acıklı ya f5 li olsaydım oturup ağlardım 😜 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #4 Guduuuu kıyamam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise OP ⭐ 19y 17 yil once #5 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 17 yil once #6 Bu adamın kaşlarına bitiyorum.😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 17 yil once #7 Çetoya benziyo 😈 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil