D DeadlyHunt OP ⭐ 17y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Doma$no ⭐ 18y 15 yil once #2 aha yine bir DeadlyHunt klasiğimi galiba serverın en yükseğisin ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Schweppes ⭐ 17y 15 yil once #3 PT denmi çıktın ? daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt OP ⭐ 17y 15 yil once #4 aha yine bir DeadlyHunt klasiğimi galiba serverın en yükseğisin ?Yok çar arkadaşın takılmalık girdimPT denmi çıktın ? daral: Tek kesiyodum damage için pt ye girdim adamlar uzaktaydı çıktım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Snickers ⭐ 17y 15 yil once #5 Bende Demon Killed anladım makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #6 Chara 5dk girdin inspection açılınca direk kestin helal 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L L0neLy ⭐ 17y 15 yil once #7 Tbrkler.. Diğer Uniqleri Bekliyoruz 🤤 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil