Icerige atla
Extraloob

_Darkness_ Killed Uruchi LV 48 (Server Hera)

· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Vurdugum damage 21k Cool
- Resim Silinmiş.
Ve _Darkness_ Killed
- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Gercekten char kasamyı iyi biliosun.Serverda hem bu kdr unique kesip hemde bu lwlda olan yoktur.Tabi kesin bilgisayarın fln idir,ztn parada harcıosun belli ama yiende helal.
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Sağol Daha Bu gece isy Kesicez Cool
O
Old School ⭐ 19y
Valla ben 1 ayda 44 anca oldum sen 2 haftada 48 helal güzelde kesmişsin tebrikler Cool
H
HosenberG ⭐ 19y
isy u da görecez yakında ins kesen varmı isyu?
X
Xanthos ⭐ 19y
terbiyesiz,benden habersiz Uruchi kesmeye gidiyosun.Küstüm işte. Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad

kutluyoruz, cevap bile vermiyosun :)
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Orada En Yüksek Kaç Lvl Var ??
S
Sniker ⭐ 19y
Tebrikler gerçekten de bu işi iyi biliyosun wizard ustası oldun artık ısyu da da başarılar
S
Stephanos OP ⭐ 19y
100kisi pm atiyor seninkide göremedim Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oy oyy Hera'da operasyonlar başlamış ss ler geliyor yakında sawaşlarda başlar sox itemlerde düşer hadi hayırlısı güzel ss ler çok teşekkürler canımcım öpüyorum gözlerinden mucX
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Sağol Okan abi Şu 1st isy u da kessek yeter Mr. Green ondan sonra lord a dolariz.com Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hadi bakalım Twisted Evil Mr. Green
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Saat 24:00 dan sonra toplanicaz o saat e kadar en az 50 olmam lazim life control up lanica Mr. Green plutoda ilk isy u 42 lv de kesmiştik Saturn dede 40 lv de kesmiştim Twisted Evil
F
F@tiH ⭐ 18y
tebrikler.Sen unique kesmek içinmi oynuyorsun sadece bu oyunu Mr. Green
R
Redefine ⭐ 19y
Tbrikler.
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Tebrikler Darkness Twisted Evil Güzel Çalışma Olmuş.Ben Heradaki Charı Bıraktım,Siz devam edin ^^
C
Crumby_ ⭐ 19y
Tebrikler
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Sağolun mucX
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrıklerr hmm hmm
D
hacım sen bu eu staff charı kapmşsn her serverı inletiosn ne diym tebrikler Mr. Green artık bi 8d sun staff yakışır sana

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: