Vurdugum damage 21k Cool
- Resim Silinmiş.
Ve _Darkness_ Killed
- Resim Silinmiş.
_Darkness_ Killed Uruchi LV 48 (Server Hera)
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Gercekten char kasamyı iyi biliosun.Serverda hem bu kdr unique kesip hemde bu lwlda olan yoktur.Tabi kesin bilgisayarın fln idir,ztn parada harcıosun belli ama yiende helal.
Sağol Daha Bu gece isy Kesicez Cool
O
Old School
⭐ 19y
Valla ben 1 ayda 44 anca oldum sen 2 haftada 48 helal güzelde kesmişsin tebrikler Cool
isy u da görecez yakında ins kesen varmı isyu?
terbiyesiz,benden habersiz Uruchi kesmeye gidiyosun.Küstüm işte. Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad
kutluyoruz, cevap bile vermiyosun :)
kutluyoruz, cevap bile vermiyosun :)
Orada En Yüksek Kaç Lvl Var ??
Tebrikler gerçekten de bu işi iyi biliyosun wizard ustası oldun artık ısyu da da başarılar
100kisi pm atiyor seninkide göremedim Mr. Green
oy oyy Hera'da operasyonlar başlamış ss ler geliyor yakında sawaşlarda başlar sox itemlerde düşer hadi hayırlısı güzel ss ler çok teşekkürler canımcım öpüyorum gözlerinden mucX
Sağol Okan abi Şu 1st isy u da kessek yeter Mr. Green ondan sonra lord a dolariz.com Twisted Evil
hadi bakalım Twisted Evil Mr. Green
Saat 24:00 dan sonra toplanicaz o saat e kadar en az 50 olmam lazim life control up lanica Mr. Green plutoda ilk isy u 42 lv de kesmiştik Saturn dede 40 lv de kesmiştim Twisted Evil
tebrikler.Sen unique kesmek içinmi oynuyorsun sadece bu oyunu Mr. Green
Tbrikler.
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Tebrikler Darkness Twisted Evil Güzel Çalışma Olmuş.Ben Heradaki Charı Bıraktım,Siz devam edin ^^
Tebrikler
Sağolun mucX
Tebrıklerr hmm hmm
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
hacım sen bu eu staff charı kapmşsn her serverı inletiosn ne diym tebrikler Mr. Green artık bi 8d sun staff yakışır sana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap