Dagger + cleric mi Dagger + barmı eğer tercih clericse hangi skiller silah çıkarılınca gider hangi skilleri kendimize basabiliriz?
LÜTFEN ŞU DAGGER YAPILANDIRMASINI BİRİ BANA ANLATSIN YENİ SERVERDA CHAR AÇÇAM KAFAMDA BİNLERCE SORU VAR LÜTFEN ADMİNLER VEYA MEMBERLAR YARDIMM
Dagger Yapılandırması Yardım!!!
· 27 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Dagger+ Cleric derim %100 mükemmel bir char. Buffunu alır. sonrada takarsın daggerları. Rakibi indirirsin.
peki clericde hangi skiller ii yani hangilerini kendimize yararı var onu bilionmu
B
BlackLighT
⭐ 19y
dagger+xbow+warlock . aşırı derecede sp farm = sonuç= ölümsüz bi char 😈
Peki Warlockun ne gibi skilleri var?
B
BlackLighT
⭐ 19y
Peki Warlockun ne gibi skilleri var?
şimdi dagger warlock pvplerde öneririm
crossbow ilede kasarken seri kasarsın
şimdi gelelim warlockun ne özellikleri var
rakibini dondurursun defansını kırarsın çeşitli statuslara sokarsın ve ölümcül darbeyi dagger ile indirirsin 😄 😁 🍺 🍿
T
TitusPullo
⭐ 19y
Kırmızı halka içindekileri aç. Benim tavsiyem olarak.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yani bunları yapmak için çok hızlı olman lazım öyle deilmi
Kırmızı halka içindekileri aç. Benim tavsiyem olarak.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
peki bunlar clericde kendimize basabildiğimiz skillermi?
T
TitusPullo
⭐ 19y
sağlam bir ortamın olursa kessinlikle cleric aç. Buffu verirsin partye.Sonra takarsın daggerları.Girersin milletin içine
sağlam bir ortamın olursa kessinlikle cleric aç. Buffu verirsin partye.Sonra takarsın daggerları.Girersin milletin içine
ya açıkçası ben millete buff diil kendime buff yapmak istiorum milletten banane yani o hesap 😁 onun için hangi hangisini tercih etmeliyim?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sarı halkaya aldıklarım kendine basabildiklerin 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
YA BİŞİ DİCEM İYİCE ÇIKMAZA GİRDİM OFFF OFFF ŞİMDİ KAFAM İYİCE KARIŞTTI SENCE SENİN CHARIN OLSA HANGİ SKİLLERİ AÇARDIN LÜTFEN ONU YAZARMSN 😞
kırmızıyla işretlediklerin ne peki partyemi dağıtıo onlarıda ?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Ben olsam emin ol ki. Dagger + cleric açardım. Ve kırmızı ile çizdiğim skilleri açardım.
Ben olsam emin ol ki. Dagger + cleric açardım. Ve kırmızı ile çizdiğim skilleri açardım.
kusura bakmassan bişi solicem msnde görüşebilrimiyiz kafam allak bullakda eğer evet dersen özel mesajla msnmi gönderebilrim
T
TitusPullo
⭐ 19y
tabii ki : mailto:[email protected]
Çok Teşekkürler Saol
Kasmak İÇin Crossda Acmalısın
+ Cleric
+ Cleric
T
TitusPullo
⭐ 19y
Gerekli bilgileri msnde verdim. Artık sana kaldı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap