dagger warlock gitmeyi düşünüyorum ama olurmu iyi gidermi warlocktaki stun vs vs. işime yarayanları acıp dagger gitcem nasil olur 🙄
Dagger +warlock yardım ?
· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
bence en ii buildlerden biri bende dagger cleric war ama warlock açmadığıma pişmanım... bence aç division we dagger desparate ile 5 lvl üstüne hep tek atarsın :?!!
bence en ii buildlerden biri bende dagger cleric war ama warlock açmadığıma pişmanım... bence aç division we dagger desparate ile 5 lvl üstüne hep tek atarsın :?!!
clericten warlocka dönmeye çalısıyorum bakalım nolcak sp farmdayım 😄
Dagger'in özelligi saklanıp aniden cıkmasıdır.Ama warlock buyulerini koymak için zmn ister.Bu yuzden o ani cıkısları yapamazsın.Elin cok hızlı ise olabilr tabi.
Warlock Dagger la Alayına Tek Atarsın 😉
Warlock Dagger la Alayına Tek Atarsın ;)
şimdi hacım ölede kasmak içinde crossbowu açayım dedim skiller birbirine girdi sp farm yapıyodum yetmedi warlocku acamadım
söle gidebilirmi
dagger+xbow+warlock ?
xbow u açma bence =/ yetmiosa boşa sp harcama 😄
T
Tarantella
⭐ 19y
dagger ve xbowu hallet.
sonra warlock a gelsin sıra..
warlock pvp içindir ve yüksek lvl olmadan pvp yapmanın bi esprisi yok.
benim charm rogue/warlock meselaşuan 84 level rouge 84 te warlock 60 ta.
90 olup farmı bitirdikten sonra ancak warlock u 90 a çekebilirim.
sen de öyle yap..
sen de öyle yap..
Arkadaşım benim çarım öyle 72 LvL DAGGER-WARLOCK müthiş...
Warlock 68//Dagger 72 LvL De çok rahat adam kesiyorum...
Elinin hızlı olmasına gerek yok...SLeep ile stunladığında ve hasar uzatıcı skili bastığında 20-25 sny adam kalıyor öle...
Sende benim gibi stunlayıp gülersin biraz daha bekleyip sonra dalarsın yanii... 😆
Warlock 68//Dagger 72 LvL De çok rahat adam kesiyorum...
Elinin hızlı olmasına gerek yok...SLeep ile stunladığında ve hasar uzatıcı skili bastığında 20-25 sny adam kalıyor öle...
Sende benim gibi stunlayıp gülersin biraz daha bekleyip sonra dalarsın yanii... 😆
benim build 1h(worrior)+warlock sizce ii bir yapılandırma mı
viewtopic.php?f=101&t=52274&hilit=
Buyur kardesim alişşde öyle bir char yapılandırması varmıs bir kaç hata olabilr rehberde birazda saga sola danısarak olabilr.
Buyur kardesim alişşde öyle bir char yapılandırması varmıs bir kaç hata olabilr rehberde birazda saga sola danısarak olabilr.
dagger ve xbowu hallet.
sen de öyle yap..
arkadaşı dinlemeni tavsiye ederim 😊
Warlock Dagger la Alayına Tek Atarsın ;)
şimdi hacım ölede kasmak içinde crossbowu açayım dedim skiller birbirine girdi sp farm yapıyodum yetmedi warlocku acamadım
söle gidebilirmi
dagger+xbow+warlock ?
bence bard xbow git 70 e kadar sonra dagger aç 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Dagger Char Açıcam . Dagger Yan Skill Ne Olmalı ? Yardım ! WTB dagger Warlock veya dagger warrior char aranıyor setli setsiz fark etmez char iyi olsun fiyat cok ucuk olmadıgı sıkıntı yok Warlock Dagger - Cleric Dagger WTS 116 LVL EXP 96 DAGGER / WARLOCK 13 DG +2+3 L.A SET 13 DG ACC 13 DG +7 DAGGER Rogue - Warlock (xBow - Dagger)