Icerige atla
Extraloob

Curse.Com Constest Yarışma Sonuçları Açıklandı !

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
Silent Force OP ⭐ 18y
Sonuçlar açıklandı kazanan 20 kişi belirlendi:

http://www.curse.com/articles/details/12249/

Bende varım ^^ 2007 yılında guildçe çektiğimiz videoyu eklemiştim kazanmışım şansa bakın ^^
Varmı başka kazanan siteden acaba?
Benim video Big trade pacific (silentforce)
14 Yanıt
U
Uykucu ⭐ 19y
Ödül Neydi?
B
bannedddd ⭐ 19y
Bizim guild'in video'su yapıldı ama gelmiş geçmiş en ii video idi diyebilirim. Zaten yapan kişi Pars adlı dizinin grafik sorumlusu sanırım. Ama video sitelerinde yayına sokulmadı. Neden acaba!
S
Silent Force OP ⭐ 18y
Kendi levelinde sos weapon
Ama gıcık oldum bundan önceki ss yarışmasında bile sun veriodular -.-''
Sosu napayım! Elimdeki 85+7 bile daha iyi
Y
yeonyang ⭐ 19y
Kendi levelinde sos weapon
Ama gıcık oldum bundan önceki ss yarışmasında bile sun veriodular -.-''
Sosu napayım! Elimdeki 85+7 bile daha iyi

istemiyorsan bana ver 😄 bu arada tebrikler ^^
_
tebrıkler.. bu arada carmenta sizin video da baya iimiş.. 👍
J
Judas ⭐ 19y
Guzel Vıdeo Beyendım. 👍
B
bannedddd ⭐ 19y
Video süper ama şerefsizler işte yayınlamıyorlar bir de kazanan videolara bakın. Abuduik gubidik videolar..
S
Spartan123 ⭐ 18y
Video süper ama şerefsizler işte yayınlamıyorlar bir de kazanan videolara bakın. Abuduik gubidik videolar..

alınma ama biraz gezersen 12321 kat daha iyisini bulabilirsin. bana nerde diye sorma çünkü youtube kapandıktan sonra birdaha girmedim T_T
B
bannedddd ⭐ 19y

alınma ama biraz gezersen 12321 kat daha iyisini bulabilirsin. bana nerde diye sorma çünkü youtube kapandıktan sonra birdaha girmedim T_T

İyi napalım? Bu video profesyonel birisi tarafından yapılmıstır, abarttıgın gibi iyisini bulacagımı sanmıyorum. Eğlencesine cekilen videolar kazanıyor da bu yayınlanmıyorsa diyecek bir şey yok.
S
Spartan123 ⭐ 18y

İyi napalım? Bu video profesyonel birisi tarafından yapılmıstır, abarttıgın gibi iyisini bulacagımı sanmıyorum. Eğlencesine cekilen videolar kazanıyor da bu yayınlanmıyorsa diyecek bir şey yok.

sinirlenmene gerek yok.eleştrilere açık olmayacaksan mesaj atmanada gerek yok.
I
iNFeCTioN ⭐ 18y
video şaheser

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: