LYS Sonuçları açıklandı!
· 31 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
kayeseri erciyes Rus dili edeb. cok mutlu oldum ya gozlerim yasardi yemin ederim

Erciyes Rus dili edeb. cok mutlu oldum ya gozlerim yasardi yemin ederim
Ne olmak istiyodun
astronot

astronot
cicioe2
oksfordu kazanmışım 😄
oksfordu kazanmışım :D

ankara universitesi - jigolo bölümünü kazandım 😄
sabancı 🙄
Tercih yapmadığım için sıkıntı yok 😁
trakya üni 😜
siteye girilseydi iyidi
bende tercih yapmadım bütün seneyi boş geçirdim şimdi çoğu arkadaşım bir yerlere gitti burda kalıp bütün sene ders çalışacam moralim resmen ******** durumda daral:
bende tercih yapmadım bütün seneyi boş geçirdim şimdi çoğu arkadaşım bir yerlere gitti burda kalıp bütün sene ders çalışacam moralim resmen ******** durumda daral:
Kendi düşen ağlamaz.Ne olcağını düşünüyodukki zaten havadan üni düşmüyo ya.Dersanede 1 lys denemesine girmişliğim yoktur.Zaten sevmemiştim boşa para verdiğime yanıyorum daral: Ama seneye inş. İzmir yada istanbul'a demirliycem whiteangel
Kendi düşen ağlamaz.Ne olcağını düşünüyodukki zaten havadan üni düşmüyo ya.Dersanede 1 lys denemesine girmişliğim yoktur.Zaten sevmemiştim boşa para verdiğime yanıyorum daral: Ama seneye inş. İzmir yada istanbul'a demirliycem whiteangel
İşte işin sonucu bilip böyle yapmak kadar malca bişey yok bu sene va gücümle çalışacam kızlarında bilgisayarında ** ben
İşte işin sonucu bilip böyle yapmak kadar malca bişey yok bu sene va gücümle çalışacam kızlarında bilgisayarında ** ben
Kız kısmına katılıyorum ama bilgisayarı sadece kapatmayı düşünüyorum ben 😁
Kız kısmına katılıyorum ama bilgisayarı sadece kapatmayı düşünüyorum ben 😁
Bilgisayarı çıkaracam gözümün önünden şu andan itibaren bütün oyunları sildim sadnessla1
Bilgisayarı çıkaracam gözümün önünden şu andan itibaren bütün oyunları sildim sadnessla1
Bende bayramın bitmesini bekliyorum 🙄
B
BonezCrusher
⭐ 19y
Bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun.Dokuz eylüle gelen varsa yardımcı olabilirim 😊
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap