Icerige atla
Extraloob

LYS Sonuçları açıklandı!

· 31 Yanıt · 2.1K görüntüleme
lemonade
lemonade ⭐ 17y
kayeseri erciyes Rus dili edeb. cok mutlu oldum ya gozlerim yasardi yemin ederim
L
Lordzek ⭐ 16y
Erciyes Rus dili edeb. cok mutlu oldum ya gozlerim yasardi yemin ederim

Ne olmak istiyodun
lemonade
lemonade ⭐ 17y
astronot
L
Lordzek ⭐ 16y
astronot

cicioe2
I
ironEyE ⭐ 18y
oksfordu kazanmışım 😄
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y
oksfordu kazanmışım :D

C
Continuum ⭐ 18y
ankara universitesi - jigolo bölümünü kazandım 😄
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
sabancı 🙄
Z
Zippy ⭐ 15y
Tercih yapmadığım için sıkıntı yok 😁
S
S4YKLO ⭐ 16y
trakya üni 😜
SubDue
SubDue ⭐ 17y
siteye girilseydi iyidi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

bende tercih yapmadım bütün seneyi boş geçirdim şimdi çoğu arkadaşım bir yerlere gitti burda kalıp bütün sene ders çalışacam moralim resmen ******** durumda daral:
Z
Zippy ⭐ 15y

bende tercih yapmadım bütün seneyi boş geçirdim şimdi çoğu arkadaşım bir yerlere gitti burda kalıp bütün sene ders çalışacam moralim resmen ******** durumda daral:

Kendi düşen ağlamaz.Ne olcağını düşünüyodukki zaten havadan üni düşmüyo ya.Dersanede 1 lys denemesine girmişliğim yoktur.Zaten sevmemiştim boşa para verdiğime yanıyorum daral: Ama seneye inş. İzmir yada istanbul'a demirliycem whiteangel
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Kendi düşen ağlamaz.Ne olcağını düşünüyodukki zaten havadan üni düşmüyo ya.Dersanede 1 lys denemesine girmişliğim yoktur.Zaten sevmemiştim boşa para verdiğime yanıyorum daral: Ama seneye inş. İzmir yada istanbul'a demirliycem whiteangel

İşte işin sonucu bilip böyle yapmak kadar malca bişey yok bu sene va gücümle çalışacam kızlarında bilgisayarında ** ben
Z
Zippy ⭐ 15y

İşte işin sonucu bilip böyle yapmak kadar malca bişey yok bu sene va gücümle çalışacam kızlarında bilgisayarında ** ben

Kız kısmına katılıyorum ama bilgisayarı sadece kapatmayı düşünüyorum ben 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Kız kısmına katılıyorum ama bilgisayarı sadece kapatmayı düşünüyorum ben 😁

Bilgisayarı çıkaracam gözümün önünden şu andan itibaren bütün oyunları sildim sadnessla1
Z
Zippy ⭐ 15y

Bilgisayarı çıkaracam gözümün önünden şu andan itibaren bütün oyunları sildim sadnessla1

Bende bayramın bitmesini bekliyorum 🙄
B
Bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun.Dokuz eylüle gelen varsa yardımcı olabilirim 😊
U
ulukral1 ⭐ 19y
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: