Icerige atla
Extraloob

Crysis 2'den resimler

· 29 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y

ps:Arkadaşım oynadı bitirdi betasını 🍺
29 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Arkadaşının pc özelliklerini alabilirmiyim 😆
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Online değil şuan açınca sorayım
P
Pro ⭐ 18y

apple mi o soru: 🤤
A
Aesify ⭐ 18y
Herkeze kesinlikle tavsiye ediyorum

apple mi o soru: 🤤

Win7 mac theme 😜
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Bunlarmış 🍺
I
ixpai ⭐ 15y
oyunu bitiren benim 😄
Barzo
Barzo ⭐ 19y
omg ben bunu indirdim ama rar pass bilmediğim için sildim pm den link gönderebilecek varmı setup linki?
I
ixpai ⭐ 15y
omg ben bunu indirdim ama rar pass bilmediğim için sildim pm den link gönderebilecek varmı setup linki?

zamunda da sadece bitane var 💃
M
MainMagic ⭐ 18y
Spoiler
.NET
.NET ⭐ 19y
Spoiler

full oyun crack tarzı paylaşım yapmak yasak. pmdan ver ne vereceksen.
[F New]Solo Gitarist
Barzo
Barzo ⭐ 19y
özellikle pm den yollayın dedim arkadaşlara 🙄 ama yinede teşekkürler hallettim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Betadaki silah sesleri bozuk mu yoksa crysis'in silah sesinin normal hali böyle mi ? Silah sesleri garip bir şekilde çıkıyorda bende 😊
Barzo
Barzo ⭐ 19y
bu indirdiğim betasımı şu anda full yokmu?
Advance
Advance OP ⭐ 18y
bu indirdiğim betasımı şu anda full yokmu?

Full için Mart ayını beklemelisin
H
hoLaaa ⭐ 18y
diğer oyunlarından daha güzel bence
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oyunu bitiren benim :D

🙏

helal olsun bitirmişsin oyun için izlenimlerin nelerdir betasını mı oynayayım yoksa official sürümü mü bekleyeyim.

sistemin güzelmiş ❤️
I
ixpai ⭐ 15y

🙏

helal olsun bitirmişsin oyun için izlenimlerin nelerdir betasını mı oynayayım yoksa official sürümü mü bekleyeyim.

sistemin güzelmiş ❤️

oyunda bazı grafik bugları dışında hiç bir sorun yok seneryoda da herhangi bir eksiklik yok beni en çok rahatsız eden taraf ise alt+tab ın çalışmaması 😄 o yüzden window modda oynadım 😄 ben ufak tefek grafik bugları sizi rahatsız etmiyorsa bence hiç durmayın indirin oynayın gayet zevkli ve akıcı 🍿
M
MainMagic ⭐ 18y
Spoiler

full oyun crack tarzı paylaşım yapmak yasak. pmdan ver ne vereceksen.

Yeni öğrendim kusura bakma whiteangel
Link isteyen varsa PM den bana bildirebilir
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
betasına hiç bulaşma. ben 2 dir bitiriyorum. zevkli ama çok buglu bölümleri var. mesela helikopterdeki bi adamı vurmak 20 25dk nı alabiliyor çünkü helikopterdeki ağır makinalının başında kimse yok bugdan dolayı. reset atıp tekrar oraya geldiğinde bazen oluyor bazen olmuyor. olduğu zaman tam öldürcen arkadan biri gelio seni öldürüo tekrar oraya geldinde bu sefer adam olmuo falan filan makara: sabrederim diyorsan oyna lakin bunlarla da sınırlı değil. ortam seslerinden filan konusulanlar duyulmuyor. anca alt yazı açarak anlayabilirsin ne kadar ses açsanda. ve son olarak söylenenlere göre çıkcak olan oyunda sistemi daha az yorcağı söyleniyor beta da bi hayli yükleniyor çünkü. bazı eksik videolar var hata veriyo oralarda..

oynuyanlara da ip ucu vereyim
numlock açık 1 2 3 4 5 6 7 8 9 aynı trainer görevi görür. 1 full cephane 2 sınırsız mermi 3 yaratıkları sıfırla 6 şef mi ne adı olan yaratıkları öldür gibi deneyerek bulursunuz artık 👍

system.cfg yi notpad ile açın
r_displayInfo=1 i r_displayInfo=0 yapın FPS yazıları ekranın sağındaki işaretler filan kapanır.
GameCrysis2\Localized 'nin içindeki englsh.pak ile turksh.pak ın isimleri değiştirince de oyun Türkçe olur. (bunu ilk oyundan bilenler vardır gerçi)
sorusu olan varsa yada problemi yardımcı olurum oyunun müptelası olaraktan 😊
orjinalinin çıkmasını heycanla bekliyorum nese:

🙏

sistemin güzelmiş ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: