Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum eski bilgisayarım bozulmuştu.Yeni bilgisayar topladım ve istek üzerine oyun içinden ve kasa ile ekranın resmini gönderiyorum.Salı günü charlarımı kasabilirim nese:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[uyari]Kusura bakmayın arkadaşlar resimleri eklemeyi unutmuşum yeni gördüm dalğınlığıma gelmiş :P[/uyari]
Yeni bilgisayarım ve crysis warhead :P [Resimler eklendi]
· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
o kadar oyun var wow yok olmadı bu 😜
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
oyunların hepsini bitirmen 1-2 ayını alır yani yarısından fazlasını oynayamazsın yarısı da online gibi 😄
Ps:Hacım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel işlere imza atarsın yeni kasanla 😄
Ps:Hacım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel işlere imza atarsın yeni kasanla 😄
Yükle yükle cs 😆 makara: makara:
Yükledim olmadı ya bi baştan yükleyeyim 😜
@Advance bilmiyorum yüklememiş herhalde adam 😜
@Angelic sağolasın hacım srodan zaman kalırsa 2-3 aya bitiririm herhalde 😜
@Advance bilmiyorum yüklememiş herhalde adam 😜
@Angelic sağolasın hacım srodan zaman kalırsa 2-3 aya bitiririm herhalde 😜
Artık 8 li pt yapabilirim kendi başıma nese: 😁
Hayırlı olsun.
Ps: monitöre bayıldım summer6:
Hayırlı olsun.
Teşşekkürler.
Monitör güzelmiş ya bende sevdim usb çıkışı ses çıkışı fln var kalitesi fln güzel nese:
Bizim srıyerdeki internet kafede de aynı oyunlar var 😜
Bizim srıyerdeki internet kafede de aynı oyunlar var :P
😜 İnternet cafe'den topladık zaten adam hediye olarak yükledi oyunları
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Hacım bi de özelliklerini saysan pcnin xD
Hacım bi de özelliklerini saysan pcnin xD
İşlemci:İntel dual core 2.93 mhz çift çekirdekli.(Fiyat şuan uygun olsun diye çift çekirdek aldık 1 sene sonra i5 veya i7 ile) değiştireceğim.
Ekran kartı:Zotac gts 250 1gb 256 bit ddr3 ekran kartı
Anakart:Gigabyte'nın bı anakartı
Ram:4gb 1333mhz ddr3 kingston bellek
Kasa:Asusun siyah 2 fanlı güzel bi kasası.(model bilmiyorum )
Klavie-mouse:Microsoft'un klavye seti(model bilmiyorum).
SabitDisk:500gb
Ekran:Aoc 21.5 Led monitör.
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
güle güle kullan dediğin gibi şuan gayet rahat kullanırsın ama ileride bide i5 ya da i7 takarsan (ekran kartı uyumlu die biliyorum) süper olur
güle güle kullan dediğin gibi şuan gayet rahat kullanırsın ama ileride bide i5 ya da i7 takarsan (ekran kartı uyumlu die biliyorum) süper olur
Teşekkürler 😘 Sordum zaten ilerde değiştirebilirmiyim diye tabii müsait dedi anakartın.
uuuu hacım naapmışsın sen öyle,gerçi bana biraz fazla gelmesi normal o oyunların,pc de sadece silkroad olunca 😁
Ps:internet cafe gibisin,oturmak istiyorum
Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum eski bilgisayarım bozulmuştu.Yeni bilgisayar topladım ve istek üzerine oyun içinden ve kasa ile ekranın resmini gönderiyorum.Salı günü charlarımı kasabilirim nese:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[uyari]Kusura bakmayın arkadaşlar resimleri eklemeyi unutmuşum yeni gördüm dalğınlığıma gelmiş :P[/uyari]
wayy hacım wayy hayırlı uğurlu olsun sistem özellikleri nedir nereden kaça aldın ?
😁 😁 😁
Ps: özellikler bomba, Ekran kartı seni 4 sene taşır, monitöre diyecek lafım yok bittim ❤️
aaa benim kasanın aynısı asus 😄
T
TheCunninG
⭐ 19y
Crysis 1 i bitirdim 2de bi mağrada mahsur kalınıyor baya ilerledim o mağrada ama sonra çıkış yolu bulamadım 😞
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
wayy hacım wayy hayırlı uğurlu olsun sistem özellikleri nedir nereden kaça aldın ?
Sistem özellikleri bu abiİşlemci:İntel dual core 2.93 mhz çift çekirdekli.(Fiyat şuan uygun olsun diye çift çekirdek aldık 1 sene sonra i5 veya i7 ile) değiştireceğim.
Ekran kartı:Zotac gts 250 1gb 256 bit ddr3 ekran kartı
Anakart:Gigabyte'nın bı anakartı
Ram:4gb 1333mhz ddr3 kingston bellek
Kasa:Asusun siyah 2 fanlı güzel bi kasası.(model bilmiyorum )
Klavie-mouse:Microsoft'un klavye seti(model bilmiyorum).
SabitDisk:500gb
Ekran:Aoc 21.5 Led monitör. .5 senedir takıldığım cafeden aldım beraber topladık internetten 1300 tl tuttu klavye + mouse unutmuşum 😜 Parçalar geldi adam birleştirip oyunları programları vs yükleyip teslim etti summer6:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap