Icerige atla
Extraloob

Yeni bilgisayarım ve crysis warhead :P [Resimler eklendi]

· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum eski bilgisayarım bozulmuştu.Yeni bilgisayar topladım ve istek üzerine oyun içinden ve kasa ile ekranın resmini gönderiyorum.Salı günü charlarımı kasabilirim nese:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[uyari]Kusura bakmayın arkadaşlar resimleri eklemeyi unutmuşum yeni gördüm dalğınlığıma gelmiş :P[/uyari]
27 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
o kadar oyun var wow yok olmadı bu 😜
A
oyunların hepsini bitirmen 1-2 ayını alır yani yarısından fazlasını oynayamazsın yarısı da online gibi 😄
Ps:Hacım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel işlere imza atarsın yeni kasanla 😄
R
Rochas ⭐ 16y
Yükle yükle cs 😆 makara: makara:
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Yükledim olmadı ya bi baştan yükleyeyim 😜
@Advance bilmiyorum yüklememiş herhalde adam 😜
@Angelic sağolasın hacım srodan zaman kalırsa 2-3 aya bitiririm herhalde 😜
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Artık 8 li pt yapabilirim kendi başıma nese: 😁
C
Cobalt ⭐ 18y
Hayırlı olsun.
Ps: monitöre bayıldım summer6:
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Hayırlı olsun.
Ps: monitöre bayıldım summer6:

Teşşekkürler.
Monitör güzelmiş ya bende sevdim usb çıkışı ses çıkışı fln var kalitesi fln güzel nese:
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bizim srıyerdeki internet kafede de aynı oyunlar var 😜
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Bizim srıyerdeki internet kafede de aynı oyunlar var :P

😜 İnternet cafe'den topladık zaten adam hediye olarak yükledi oyunları
A
Hacım bi de özelliklerini saysan pcnin xD
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Hacım bi de özelliklerini saysan pcnin xD

İşlemci:İntel dual core 2.93 mhz çift çekirdekli.(Fiyat şuan uygun olsun diye çift çekirdek aldık 1 sene sonra i5 veya i7 ile) değiştireceğim.
Ekran kartı:Zotac gts 250 1gb 256 bit ddr3 ekran kartı
Anakart:Gigabyte'nın bı anakartı
Ram:4gb 1333mhz ddr3 kingston bellek
Kasa:Asusun siyah 2 fanlı güzel bi kasası.(model bilmiyorum )
Klavie-mouse:Microsoft'un klavye seti(model bilmiyorum).
SabitDisk:500gb
Ekran:Aoc 21.5 Led monitör.
G
güle güle kullan dediğin gibi şuan gayet rahat kullanırsın ama ileride bide i5 ya da i7 takarsan (ekran kartı uyumlu die biliyorum) süper olur
E
Extrowe OP ⭐ 16y
güle güle kullan dediğin gibi şuan gayet rahat kullanırsın ama ileride bide i5 ya da i7 takarsan (ekran kartı uyumlu die biliyorum) süper olur

Teşekkürler 😘 Sordum zaten ilerde değiştirebilirmiyim diye tabii müsait dedi anakartın.
K
Kai ⭐ 18y
uuuu hacım naapmışsın sen öyle,gerçi bana biraz fazla gelmesi normal o oyunların,pc de sadece silkroad olunca 😁
Ps:internet cafe gibisin,oturmak istiyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum eski bilgisayarım bozulmuştu.Yeni bilgisayar topladım ve istek üzerine oyun içinden ve kasa ile ekranın resmini gönderiyorum.Salı günü charlarımı kasabilirim nese:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[uyari]Kusura bakmayın arkadaşlar resimleri eklemeyi unutmuşum yeni gördüm dalğınlığıma gelmiş :P[/uyari]

wayy hacım wayy hayırlı uğurlu olsun sistem özellikleri nedir nereden kaça aldın ?
C
Cobalt ⭐ 18y
Ps:internet cafe gibisin,oturmak istiyorum

😁 😁 😁

Ps: özellikler bomba, Ekran kartı seni 4 sene taşır, monitöre diyecek lafım yok bittim ❤️
M
MaPaP4 ⭐ 19y
aaa benim kasanın aynısı asus 😄
T
TheCunninG ⭐ 19y
Crysis 1 i bitirdim 2de bi mağrada mahsur kalınıyor baya ilerledim o mağrada ama sonra çıkış yolu bulamadım 😞
E
Extrowe OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

wayy hacım wayy hayırlı uğurlu olsun sistem özellikleri nedir nereden kaça aldın ?

Sistem özellikleri bu abiİşlemci:İntel dual core 2.93 mhz çift çekirdekli.(Fiyat şuan uygun olsun diye çift çekirdek aldık 1 sene sonra i5 veya i7 ile) değiştireceğim.
Ekran kartı:Zotac gts 250 1gb 256 bit ddr3 ekran kartı
Anakart:Gigabyte'nın bı anakartı
Ram:4gb 1333mhz ddr3 kingston bellek
Kasa:Asusun siyah 2 fanlı güzel bi kasası.(model bilmiyorum )
Klavie-mouse:Microsoft'un klavye seti(model bilmiyorum).
SabitDisk:500gb
Ekran:Aoc 21.5 Led monitör. .5 senedir takıldığım cafeden aldım beraber topladık internetten 1300 tl tuttu klavye + mouse unutmuşum 😜 Parçalar geldi adam birleştirip oyunları programları vs yükleyip teslim etti summer6:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: