Icerige atla
Extraloob

crossbow acil yardım lütfen

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
arkadaslar bn bi char aldım herşey güzel am crossbowun yanında bide dagger skilleride açık sizce bu iimi hem dagger hemd crossbow kasıyom yan mastery de bard
10 Yanıt
I
ironEyE OP ⭐ 18y
up
I
ironEyE OP ⭐ 18y
2 gün geçti hala cevap yok lütfen yardım
N
dagger kasmana gerek yokki bence bosuna sp kaybı dagger skıllerını sıfırla elınde de mıs gıbı sp olsun sonra full bard + xbow 👍
I
ironEyE OP ⭐ 18y
emin msn satın aldığım kişi hem dagger hemde xbow hemde bard skillerini açmış daha ii olur diye hemde burdaki bi yapılandırmadan bakmış ❓
N
hem dagger hem xbow skıllerını acıp uplaması bence gereksız bır sp kaybıdır! ama dersen ki dual weapon yapıcam diye o zamn sana bisey soyleyemem ama xbow zaten pvplerde unique kesmlerinde moblarda kasarkenn plvl yaparken gayet kullanıslı bır char dagger a gore
I
ironEyE OP ⭐ 18y
yok bn aynen şöle yapacam kararımı verdim ve uygulamaya koydum önce xbow sonar xbowun crossbow extreme skillinin süresi bittiğinde dagger daggerin süresi bittiğinde xbow ole kasacm ayni dual wepon 😁
N
sen bılırsn desene charı extreme manyagı yapıcan 😁 arada bı bırak nefes alsın 😁
I
ironEyE OP ⭐ 18y

ozmn tek attığı moba 4 felan atıyo anca stall kurunca dinlenir (senin dediğinde benim bi arkadaş vardı adam 83 lvl şunu merak ediyo bu adam full pod içiyo peki bunları çişi fln gelmiyomu diyodu 😁 😁 )
N

ozmn tek attığı moba 4 felan atıyo anca stall kurunca dinlenir (senin dediğinde benim bi arkadaş vardı adam 83 lvl şunu merak ediyo bu adam full pod içiyo peki bunları çişi fln gelmiyomu diyodu 😁 😁 )

haydiiii 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: