o zaman sen yeni bir topic açarsın veya açmassın ama ben mesajımı editliyorum ve üyelerden özür diliyorum.emeğime saygı duyulmadığı için editledim.
Counter Strike Fun Club
· 38 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
Yaz beni.
benide yaz
aynen bnide yaz 1.6 yı çok gzl oynarım 🤤
yazıyorum bu kadar katılım beni çok mutlu etti
daha katılım olur inşallah
inşallah olur ama biraz daha olucağını tahmin ediyorum yalnız arkadaşlar bir isteğim var lütfen burada post kasma amaçlı mesajlar atmayalım çünkü avatar fun club kilitlendi galiba
onu hiç hatırlatma alttarafı 3 buçuk k postumun olduğunu yazdığım için kilitlendi
call of duty 4 fun kılap şart oldu 😄 eheueheu .
T
TitusPullo
⭐ 19y
Awww çok ayıp. Exl team kurucusu Titus Pullo en başta yer almazsa darılırım 😐 😜
söylemediğin ve bilmediğim için yazmadım çünkü kendi kendime karar veremezdim dimi
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Awww çok ayıp. Exl team kurucusu Titus Pullo en başta yer almazsa darılırım 😐 :P
Serverleri kapadın cs'yi de sildin pc'den hala kurucumusun sen 😈 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Oyunu bırakmam kurucu olmamamı gerektirmez ki. 😘
ewet cs oynuyanlar buraya
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yaw kurdugun server gitti ^^
neyse batterst sende oynuyordun galıba eklıyım mı
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yok artık oynamıyorum 😊
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Bende isterem. 🤤
onu hiç hatırlatma alttarafı 3 buçuk k postumun olduğunu yazdığım için kilitlendi
sadece onun için olmadığına emin olabilirsin daha fazla kızdırma istersen 😉 (kolay kolay sinirlerime hakim olamam)
sadece onun için olmadığına emin olabilirsin daha fazla kızdırma istersen 😉 (kolay kolay sinirlerime hakim olamam)
ohhhh içimi rahatlattın çok tşk ederim bnde sırf bnim yuzumden tüm fun club kapatıldı diye sinirlerim bozulmuştu içimi rahatlattın sağol 😘 (şaka fln yapmıyorum çok ciddiyim)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap