Icerige atla
Extraloob

Counter Strike Fun Club

· 38 Yanıt · 2.1K görüntüleme
T
TheOne OP ⭐ 19y
o zaman sen yeni bir topic açarsın veya açmassın ama ben mesajımı editliyorum ve üyelerden özür diliyorum.emeğime saygı duyulmadığı için editledim.
38 Yanıt
U
Uykucu ⭐ 19y
Yaz beni.
S
Statuss ⭐ 18y
benide yaz
I
ironEyE ⭐ 18y
aynen bnide yaz 1.6 yı çok gzl oynarım 🤤
T
TheOne OP ⭐ 19y
yazıyorum bu kadar katılım beni çok mutlu etti
S
Statuss ⭐ 18y
daha katılım olur inşallah
T
TheOne OP ⭐ 19y
inşallah olur ama biraz daha olucağını tahmin ediyorum yalnız arkadaşlar bir isteğim var lütfen burada post kasma amaçlı mesajlar atmayalım çünkü avatar fun club kilitlendi galiba
I
ironEyE ⭐ 18y
onu hiç hatırlatma alttarafı 3 buçuk k postumun olduğunu yazdığım için kilitlendi
M
Midbroke ⭐ 18y
call of duty 4 fun kılap şart oldu 😄 eheueheu .
T
TitusPullo ⭐ 19y
Awww çok ayıp. Exl team kurucusu Titus Pullo en başta yer almazsa darılırım 😐 😜
T
TheOne OP ⭐ 19y
söylemediğin ve bilmediğim için yazmadım çünkü kendi kendime karar veremezdim dimi
B
Awww çok ayıp. Exl team kurucusu Titus Pullo en başta yer almazsa darılırım 😐 :P

Serverleri kapadın cs'yi de sildin pc'den hala kurucumusun sen 😈 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Oyunu bırakmam kurucu olmamamı gerektirmez ki. 😘
S
Statuss ⭐ 18y
ewet cs oynuyanlar buraya
B
Yaw kurdugun server gitti ^^
T
TheOne OP ⭐ 19y
neyse batterst sende oynuyordun galıba eklıyım mı
B
Yok artık oynamıyorum 😊
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Bende isterem. 🤤
S
SnowFlake ⭐ 18y
onu hiç hatırlatma alttarafı 3 buçuk k postumun olduğunu yazdığım için kilitlendi

sadece onun için olmadığına emin olabilirsin daha fazla kızdırma istersen 😉 (kolay kolay sinirlerime hakim olamam)
I
ironEyE ⭐ 18y

sadece onun için olmadığına emin olabilirsin daha fazla kızdırma istersen 😉 (kolay kolay sinirlerime hakim olamam)

ohhhh içimi rahatlattın çok tşk ederim bnde sırf bnim yuzumden tüm fun club kapatıldı diye sinirlerim bozulmuştu içimi rahatlattın sağol 😘 (şaka fln yapmıyorum çok ciddiyim)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: