Icerige atla
Extraloob

Counter Strike 1.5

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Counter Strike 1.5 diye bir bölüm açılmasını öneriyorum Counter Strike 1.6 var ama 1.5 yok . 1.5 olursa siteye adam toplayabilirim . Serverımda reklam yapıp siteye adam çekebilirim.Böyle bir şey olabilme ihtimali var mı ? Buna özel bir rütbe de yapabiliriz rütbe illa ki gerekli değil ama böyle bir bölüm açılmasının taraftarıyım.İlgili kişilere önerilir .
16 Yanıt
M
Mojito ⭐ 18y
olabilir bence :S ama tabiki söz yönetimin 😊
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Bizim arkadaşlar hep 1.5 oynuyorlar o yüzden böyle bir bölüm açılırsa bir sürü kişi çekeriz siteye .
C
cagri0102 ⭐ 17y
bende 1.5 oynuyorum güzel olr aslında
F
FruitFly OP ⭐ 18y
EVet ben de güzel olabileceğini düşünüyorum.
P
Prophecy ⭐ 17y
C.s. 1.6 bölümüne 1.5 bölümü eklenebilir ama counter oynamayı bilen her 2 sinide oynar fazla geregi yok ama yine karar yönetimin ☕
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Tamam oynayabilir ama kişide CS 1.5 varsa bir de CS 1.6 yı yüklemesi gerekiyor o zaman , maksat çeşitlilik ve sitenin ismini ve şanını duyurma 😘
C
cagri0102 ⭐ 17y
Walla ben 2 sınıde oynuyorum ama su sıralar sro takılıyorum 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1.5 veya 1.6 çok karışıklık yapar tek bölüm yapalım o vakit olmaz mı adını değiştirip ^^
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Çoğu 1.5 çiler ANTİ 1.6 olduğu için böyle bir şey önerdim.
PS:Karar sizin , neden olmasın.
C
cagri0102 ⭐ 17y
FruitFly dogru soyluyor ama genede karar sizin
H
HBK ⭐ 17y
Pardon bir şey sorabilir miyim? Ne demek anti 1.6? Yani nedeni ne? Alakasız. İkiside oyun ve ikisininde yapımcısı aynı. Hepsi CS sever. Çok mantıksız.
C
cagri0102 ⭐ 17y
bencede mantıksız ama öyle dusunen cok
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Cs 1.6 ile 1.5 arasında bir sürü fark var . Çoğu 1.5 çiler 1.6 yı saçma bulurlar . Zaten yapımcıya lafları yok . Oyun olduğunu biliyoruz ama '' CS '' çoğu kişiye göre bir yaşam tarzı ve vazgeçilmez nasıl SRO bağımlılık yapıyorsa CS ' de yapıyor.
C
clup93 ⭐ 17y
bencede süper olur bende cs ciyim 😊
R
RiqueLme ⭐ 19y
Cs 1.6 ile 1.5 arasında bir sürü fark var . Çoğu 1.5 çiler 1.6 yı saçma bulurlar . Zaten yapımcıya lafları yok . Oyun olduğunu biliyoruz ama '' CS '' çoğu kişiye göre bir yaşam tarzı ve vazgeçilmez nasıl SRO bağımlılık yapıyorsa CS ' de yapıyor.

👍 👍 👍
arklara 1.6 oynatamıom 1.5 te ben oynıyamıom hic sevmiolar 1.6 yı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: