Counter Strike 1.5 diye bir bölüm açılmasını öneriyorum Counter Strike 1.6 var ama 1.5 yok . 1.5 olursa siteye adam toplayabilirim . Serverımda reklam yapıp siteye adam çekebilirim.Böyle bir şey olabilme ihtimali var mı ? Buna özel bir rütbe de yapabiliriz rütbe illa ki gerekli değil ama böyle bir bölüm açılmasının taraftarıyım.İlgili kişilere önerilir .
Counter Strike 1.5
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
olabilir bence :S ama tabiki söz yönetimin 😊
Bizim arkadaşlar hep 1.5 oynuyorlar o yüzden böyle bir bölüm açılırsa bir sürü kişi çekeriz siteye .
bende 1.5 oynuyorum güzel olr aslında
EVet ben de güzel olabileceğini düşünüyorum.
C.s. 1.6 bölümüne 1.5 bölümü eklenebilir ama counter oynamayı bilen her 2 sinide oynar fazla geregi yok ama yine karar yönetimin ☕
Tamam oynayabilir ama kişide CS 1.5 varsa bir de CS 1.6 yı yüklemesi gerekiyor o zaman , maksat çeşitlilik ve sitenin ismini ve şanını duyurma 😘
Walla ben 2 sınıde oynuyorum ama su sıralar sro takılıyorum 😄
1.5 veya 1.6 çok karışıklık yapar tek bölüm yapalım o vakit olmaz mı adını değiştirip ^^
Çoğu 1.5 çiler ANTİ 1.6 olduğu için böyle bir şey önerdim.
PS:Karar sizin , neden olmasın.
PS:Karar sizin , neden olmasın.
FruitFly dogru soyluyor ama genede karar sizin
Pardon bir şey sorabilir miyim? Ne demek anti 1.6? Yani nedeni ne? Alakasız. İkiside oyun ve ikisininde yapımcısı aynı. Hepsi CS sever. Çok mantıksız.
bencede mantıksız ama öyle dusunen cok
Cs 1.6 ile 1.5 arasında bir sürü fark var . Çoğu 1.5 çiler 1.6 yı saçma bulurlar . Zaten yapımcıya lafları yok . Oyun olduğunu biliyoruz ama '' CS '' çoğu kişiye göre bir yaşam tarzı ve vazgeçilmez nasıl SRO bağımlılık yapıyorsa CS ' de yapıyor.
bencede süper olur bende cs ciyim 😊
Cs 1.6 ile 1.5 arasında bir sürü fark var . Çoğu 1.5 çiler 1.6 yı saçma bulurlar . Zaten yapımcıya lafları yok . Oyun olduğunu biliyoruz ama '' CS '' çoğu kişiye göre bir yaşam tarzı ve vazgeçilmez nasıl SRO bağımlılık yapıyorsa CS ' de yapıyor.
👍 👍 👍
arklara 1.6 oynatamıom 1.5 te ben oynıyamıom hic sevmiolar 1.6 yı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap