Bez ayakkabı
Converse
· 21 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
basketbolcuların giydiği bir ayakkabı markası.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Piyasada çok kolpası bulunan ayakkabı
Bez ayakkabı
aynen ondan annem de yapar
Son derece hafif ve aynı zamanda rahat bir insan giyeceği ( son zamanlarda pek tercih etmiyorum o ayrı)
Her türlü yerde giydiğim,rahat ve şık bir ayakkabı.
Bu senenin en beyenilen ve rahat bir ayakkabı...
Avril'in Hastası oldugu Marka.onlarca Çeşit Converse Marka Ayakkabısı oldugu söyleniyor
6-7 senede bir Moda olan tipi hiç değişmeyen eskiden basketbolcuların giydiği şimdi ise bayaa bi ayaga düşen 🎅 ayakkabı markası.. Ben ortaokuldada kullanıyodum lisenin son dönemlerinde kullandım şu anda kullanıyorum ama aradaki zaman zarfında ismini bile unutuyodum 🎅
Sadece ayakkabısı değil,çantası-giyecekleri vs. olan tanınmış bir marka. ?!!!!!!
B
BrendiBelle
⭐ 18y
kankamın her gün gözüme soktuğu marka ! :d jeans and dockersların altında çok hoş duran ama pek dayanıklı olmayan alınca bi daha ki senede giyerim diyemeyeceğiniz bi ayakkabı 😄
Chuck Taylor modeli aksine giymeyi bilenlere aldiginizda uzun sure giyebileceginiz bir ayakkabi... Eger yanlarindaki minik patlagi dert ediyorsaniz hic giymeyiniz...
PS : 2 yildir bir ciftini,4 yildir bir ciftini giymekteyim... Sapasaglam...
PS : 2 yildir bir ciftini,4 yildir bir ciftini giymekteyim... Sapasaglam...
sagı solu yırtıldıgında daha sekil oldugunu dusundugum ayakkabı modeli.
ayrıca istiklal caddesinde gezenlerin %78.9 unun giydigi ayakkabi
S
StickControl
⭐ 19y
Şimdilerde moda olan 40 yaşındaki Fizik hocamızın bile giydiği ayakkabı markası
Çakma converse hyr 😈
Çakma converse hyr 😈
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
pahalı ayakkabı
T
TitusPullo
⭐ 19y
Herkezin bir anda moda diye yüklenerek giydiği ve artık eskisi kadar havalı olmayan ayakkabı.
Herkezin bir anda moda diye yüklenerek giydiği ve artık eskisi kadar havalı olmayan ayakkabı.
Converse senelerden beri var ve her zaman yerini korumuştur. 😉
Ayakkabı seçiminde her zaman tercihim Converse'den yana olur. Okulda bile siyah dışında tüm ayakkabılar yasakken gidip siyah Converse aldığımı bilirim. 😄 Gayet rahat ve kaliteli; tavsiye edilir. 😄
Bana her zaman itici gelen ayakkabı.
Amerika'da çingenelerin giydiği ayakkabı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap