Icerige atla
Extraloob

Desenli Converse Hk

· 14 Yanıt · 4.3K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar desenli converse almayı düşünüyorum
Spoiler

bu modeli almayı düşünüyorum, benzer tip de abartılı olmayan önerdiğiniz ayakkabı varmı??

(Bu modeli 2 sene önce almıştım, 3 gün giyibilmiştim,okul etkinliğinde çamura batıp ayakkabı paramparça olmuştu malesef :!!&%&! )

İstanbul Anadolu yakasında önerdiğiniz mağaza var mı?
14 Yanıt
R
RoqA ⭐ 17y
Converse alma.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Converse alma.

diğer türde ayakkabılarım var, sıkıldım spor ayakkabılardan converse alıcam bu sefer 🤤
B
BthnCvk ⭐ 16y
Trendyol.com bak derim.Çok ucuz ve çok çeşit var.Ben hep or
dan alışveriş yapıyorum.İlla elden alıcam diyosan Kavacıkta benim arkadaşın dükkanı var Özemek diye orda her marka ayakkabı var.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
dan alışveriş yapıyorum.İlla elden alıcam diyosan Kavacıkta benim arkadaşın dükkanı var Özemek diye orda her marka ayakkabı var.

baktım şimdi Trendyol.com bütün modellerine de isteğim gbi bulamadım, kavacık çok ters kalıyor bana pendik de oturuyorum kadıköy falan olsaydı giderdim de..
B
BthnCvk ⭐ 16y

baktım şimdi Trendyol.com bütün modellerine de isteğim gbi bulamadım, kavacık çok ters kalıyor bana pendik de oturuyorum kadıköy falan olsaydı giderdim de..

Bro Anadolu yakası demişsin zaten. 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Bro Anadolu yakası demişsin zaten. :D

öyle ama en oraları düşünmmiştim 😄 sahil hattı die düşündm
bluesman
bluesman ⭐ 17y
bence böyle bişi al her kıyafetin altına gidiyor. 👍

Adidas Culver
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Adidas Culver

bro dediğim gbi bu türden ayakkabılarım var, desenli converse arıyorum
Temet Nosce
Spoiler

Bir ara Lenneth konu açmıştı bunun resmi vardı baya beğendim bunu da alabilirsin. whiteangel
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Adidas Culver

Off cok iyi ya.
Special thx to Flexi
F
favretto ⭐ 16y
converseden anlamam ama kızlı erkekli ortamlarda prestij+şıklık istiyorsan koyu lacivert yada buz rengi kot pantolon(apaçi işi dar pantolon değil beli tam olduğu sürece olabildiğince bol olmalı) altına U.S Polo veya Lacoste'den 200-250tl gibi faiş ücretlerle alabileceğin şık beyaz ayakkabılar var. mağazalarına girersen görürsün zaten.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Spoiler

Bir ara Lenneth konu açmıştı bunun resmi vardı baya beğendim bunu da alabilirsin. whiteangel

arkadaşlarrr 3 farklı spor ayakkabım var CONVERSE istiyorum 😄

bu arada Allah aşkına şu site nasıl bir saçmalıktır
http://www.724tikla.com/product/convers ... abi-154215?
2 resim koymuşlar satın al'da son adıma kadar sormuyor hangi modeli istediğimizi summer2:
Ufck
Ufck ⭐ 16y
🙏 🙏 🙏
Spoiler
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: