Icerige atla
Extraloob

Çoklu Char Açınca Bu Çıkıyor ?!?!??

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Çoklu Char Açınca Bu Çıkıyor ?!?!??

sbotta 3-5 tane char güzelce kasıyorlar lakin ilk charda sorun yok diğerlerinde bu çıkıyor seni takipteyim der gibi, nedir bu acep varmı bilgisi olan 😆

18 Yanıt
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
bende sorun yok. Sbot'u indirdiğimden beri 5 client açık ve sorunsuz^^ ama oyun ilk açıldığında botsuz giriş yaptım. 2 3 kere tek client olmasına rağmen ???? hatası vermişti ^^

PS:Bro senin pc pert bence ondan 😄 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
baba sen sorunu anlamamışsın ahahahaa 😄

kuzum bende de 5 char açık sorunsuz lakin diğer charlarda görsele bak bi tipleme var ondan çıkmış durumda o nedir diyorum küçük haritanın yanına bak ne göreceksin 😄 😜
P
Prada ⭐ 19y
Şovalye gibi bişey var orda.. Enteresan bi msj mı veriyor napiyor 😜 Üstüne tıklanıyo mu hacım peki
J
JbS ⭐ 17y
buda nesi anam

yeni nesil [GM]olmasın
J
Bence daha fazla char açma gibisinden bi uyarı veriyor. 😆

ps: nerdeyse herkeste çıkıyor, academy'i işaret ediyor olabilir. Joymax ekledi sanırım.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bende de var. 😜 Ama daha çözemedim. 🤔
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
lol 😄 ben soru işareti görünce başlıkda öyle sandım bi an 😜 ^^ Yakışmış ama karaktere 😜 ^^ püsküllü şovalye şapkasını andırıyor 😄
P
nerdeyse herkeste çıkıyor, academy'i işaret ediyor olabilir. Joymax ekledi sanırım.

Weapon'ı çıkarırsan gider o işaret academy ile ilgisi yok sanırım
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
ihihiihi 😄 Rpr yaptım geçti gitti ^^ Çözdüm ben şovelye olayını. Sanırım üstümüzdeki kıyafetlerin ve itemlerin durumunu bildiriyor ^^
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
P
Çok gereksiz olmuş...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yakışmış ama gereksiz büyük ve kaba ayrıca onsuz yıllardır oynuyoruz ve hiç eksikliğini çekmedik bu bağlamda gereksiz olmuş ne kadar cici dursada.
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
evet çok gereksiz. nede olsa rpr işlemini bot yapıyor. ben hiç hatırlamıyorum elimle götürüp rpr yapıtğımı 😈
Q
Quattro ⭐ 19y
Kırık item varsa onu gosterıyor....
D
DMX_87 ⭐ 19y
1 den fazla car acamıyorum + 2 kişi kulanıyoruz 1 acontu clientles dedimi dc yoyor car nedir bi bilgisi olan
B
beytobond4 ⭐ 19y
sbotta clientles kalktı 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sbotta clientles kalktı :D

kalkmaz ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: