Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 39 / 48
Yanıtlar
D
Helal olsun güzel kardeşim hoş paylaşım.... 🍺
D
Tebrikler...
D
Güzelmiş
D
Şindi kullanıyorum...
K
KinqLee ⭐ 18y
olmuyot uygulama hatası veriyor verilen setap ıda indiridm tık yok
C
CapsLock ⭐ 19y
eos serverı da warmı ?
K
KinqLee ⭐ 18y
Şindi kullanıyorum...

uygulama hatası almıyormusun sende ya ben giremiyorum
E
Eyvallah ⭐ 18y
1.61 için uyyumlumudur?
Teşekkürler.
J
jestoka ⭐ 18y
KodLar çaLışmıyo arkadaşım
K
KinqLee ⭐ 18y
kodlar degilde program bile calısmıyo kodları calısması için pm attıgın charı tanıtmak gerekiyordu bu program ilg çıktıgınd akullanıyodum ben bunu
K
Kai ⭐ 18y
süper
F
FreeDom ⭐ 18y
Arkadaşlar Clientless İke Girdiğimde Pet Çalışmıyor.. Hemen Yanındaki İtemi Bile Almıyor..Sırf Jevel Toplasın Die Yan Chara Pet Aldım Fakat Çalışmıyor Malesef 😐 Buna Bir Çözüm Yokmudur?

NOT: Pette Gerekli Ayarlar Yapılı Normal Girdiğimde Topluyor Fakat Clientles İle Girdiğimde Toplamıyor :S
K
KinqLee ⭐ 18y
ben youan bile giremiyorum 😞 ama pet calısmıyordu zaten daha önce kullandıgımda calısmıyordu
S
Arkadaşlar Clientless İke Girdiğimde Pet Çalışmıyor.. Hemen Yanındaki İtemi Bile Almıyor..Sırf Jevel Toplasın Die Yan Chara Pet Aldım Fakat Çalışmıyor Malesef 😐 Buna Bir Çözüm Yokmudur?

NOT: Pette Gerekli Ayarlar Yapılı Normal Girdiğimde Topluyor Fakat Clientles İle Girdiğimde Toplamıyor :S

Kardeş sen de şu anda çalışıyormu ?
B
Break4Love ⭐ 18y
1.164 de Çalışıyor mu acaba.
C
CapsLock ⭐ 19y
eos da eklendmi?
D
DeSp3raDo ⭐ 19y
1.164 e de uygun mu bu program
P
Prestij ⭐ 18y
Clientless le girdiğim düşük lvl charı kasan ve normal olarak girdiğim yüksek lvl char DC yediğinde tekrar girmek istediğimizde önce tüm clientless ları kapatmamız gerekiyor en son clienlessleri tekrar tekrar girmemiz gerekiyor. Bunu engellemenin bir çözümü farklı oturumdan clientless ları açmak ama nedense PC oturumlar arası geçiş esnasında res atıyor. Farklı oturumda açmak dışında bunu engellemenin yöntemi varmıdır acaba ?
T
tuntay ⭐ 18y
acaba canlı olarak yetkili kisilerle nasıl irtibata geçip sorularımızı canlı alabilirz 😄 ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: