kardeş bunu 164 ile uygun hale nasıl getırebılırz ve yada bunun gibi basşka program var mı ?
Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]
· 960 Yanıt · 106K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 40 / 48
Yanıtlar
Ardaşlar lütfen bu programı kullanmayın ben kullandım charım 70+ oldu banlandı üzerinde 850 silk +pre varken
Dediklerini tamamen uygulamaya başladılar, illegal girişler artık çok tehlikeli, clientless kullanan bi arkadaşım 750 silk yükledi ve melek kanadı taktı ama sonuç hüsran. Artık dikkat etmek lazım.
Silin programi
J
JasonWalker1
⭐ 18y
paylaşım için saol
yaw trace atmıo neden ?
H
herawarrior
⭐ 18y
ben calıstıramadım 1.65 e uyumlu mu deil mi bu ?
Updated to 1.170.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Eğer yapılandırma hatası alıyorsanız ;
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
İndirmeniz yeterli olacaktır.
Not : Arkadaşlar komutları atmadan önce programdan seçenekleri göstere tıklayın. Ana char bölmesinden Clientli charınızın adını yazın tamam diyin ve altındaki seçeneği işaretleyin.
Kod kullanmak istemiyorsanız ;
- Resim Silinmiş.
Resimler :
- Resim Silinmiş.
Download :
http://rapidshare.com/files/170590840/Clientless_1.170_-_JasonWalker_-_www.extraloob.com.rar.html
Saygılarımızla,
uuu jason'ım kuzum kaldı mı birşey düzenlenmedik tebrikler harika işler çıkartıyorsun bu arada görseller espio'ya mı ait ^^
B
Black Rain
⭐ 19y
Hayır bana ait 😎 ^^ 😘
Kardeş linki değiştirir misin problem vr
thx guzel
Jason link kırık kontrol et istersen 🙄 Çok güzel paylasım bu arada ellerine sağlık 👍
T
TheLastHawk
⭐ 19y
ya beyler bu pro yusunden 6 charımda aynı anda banlandı charlarımda ne yazııkı silk yoktu silki olmayan arklar dikkat etsin ve kullanmasın bnce bn uuldum sız usulmeyın tam o 6 charda ful farmdı ve toplam nerden baksan 500 k sp kasmıstım 😞 ne diyelim sağlık olsun neysekı asıl charıma bişy oılaması sanırım onada olurdu ama silk vardı ,ondan olmadı heralde <(^_^)>
ya linki biri düzeltsin rapidshare garip bi hata veriyo -.-
güzel program ellerine sağlık
Şu Linki bi yenilesek he ?
JW ye pm attım uan evinde değilmiş ilglenemeyecekmiş.BOşuna yazmayın...
H
herawarrior
⭐ 18y
bugün update ten sonra charıma girmek istedim ve bam.Banlanmış cok faydalı bi program fakat %100 banlıyolar acaba silk yükleyince banlamazlar mı :/ ??
- Resim Silinmiş.
İndirilmiyor başka bir siteye upload edebilirmisiniz?
İndirilmiyor başka bir siteye upload edebilirmisiniz?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap