S
SaDRaZaM77
⭐ 18y
peki power level olacak çarımıza pot basıyormu?
Arkadaşlar .id yazıyorum normal yazı olarak .id yazıyo karakter kodu gelmiyor ??
Arkadaşlar .id yazıyorum normal yazı olarak .id yazıyo karakter kodu gelmiyor ??
Bak Önce Powerlevel (Kasacagın Çarı) Oyuna Sokmak Zorundasın Yoksa Kod Çıkmıyor Çarı sokturkdan sonra sen normal silkroad ile oyuna giriceksin sonra Chatlasme yeri var All Party Guild varya ordan All yazan yeri seç ve oraya .id yaz aynen böyle sonra mesela örnek veriyorum çara pm atacaksın .id den çıakn kodu mesela A544D23 (boşluk) trace yaz o sana trace atar ama çarın yakınında dur!
Pre işliyormu bu şekildeyken
kardeş bu komut işini yapamıyorum komutsuz programı nasıl kullancam nasıl indircem
Şimdi benim 80 lvl full int charım var bununla academy kasıyorum ve bot kullanıyoruk kasarken.
Simdi ben bu ezik charlara tek tek girip belirli noktalara yerlestirsem sonra oyundan cikip bu senin dedigin program ile kaç tane oyun aciliyor bilmiyorum ama limiti neyse okadar oyun acip partime soksam yada böyle bişey denesem ssabit noktada onları botla kasabilirmiyim kasamazmıyım yada farklı bir yöntemi yolu varmı bunun?
[sr33]Silkroad.exe Bende Bu Dosya Yok :(
[sr33]Silkroad.exe Bende Bu Dosya Yok :(
Kimse Görmedi Mi?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap