Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 21 / 48
Yanıtlar
O
Bu hata ne oluyor 😞 😞 😞
- Resim Silinmiş.

Loader ile girme ;)

Kaan loader ile girmeyince komutlar işlemiyor ❓
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Bu hata ne oluyor 😞 😞 😞
- Resim Silinmiş.

Loader ile girme ;)

Kaan loader ile girmeyince komutlar işlemiyor ❓

Sen softmode mu kullanıyorsun?
newyorklum
newyorklum ⭐ 19y
kardeş allah razı olsun ne kadar güzel şeyler yapıyorsun helal olsun ne diyelim
O
Yok Kaan kullanmıyorum :S
I
ironEyE ⭐ 18y
yha bunun içine sen sr33.silkroad exe yi koymayı unuttmuşun ki ondan çalışmıyo 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
ayrıca ewt loader çalışmıyo
I
ironEyE ⭐ 18y
yanlız bu hata herkesde var galiba x33.dll uzantılı şeyi bulamıyor anladığım kadarıyla
I
ironEyE ⭐ 18y
yha bu traceyi yapmıyo bnim ustume tıklaması lazım trace yapması için ama nası ustume tıklayacakki
W
Wrestler ⭐ 19y
ben bunları gırdırıdım sonra agbotla nasıl gırcem oyuna
N
Nebula ⭐ 19y
İsro,Tbot veya Agbotla çalışıyor mu.Yani plvl yapacak charı kast ediyorum.
W
Wrestler ⭐ 19y
beyler delırcem ben charları gırdırdım agbotla nasıl gırcem
R
Replicant ⭐ 18y
Trace yapmiyomu bu?
D
drotalion ⭐ 19y
İsro,Tbot veya Agbotla çalışıyor mu.Yani plvl yapacak charı kast ediyorum.

onu anca benim programla yaparsın.
R
Replicant ⭐ 18y
Trace için chat kısmında all a .id yazın bi kod vercek A3B4C5 gibi olsun diyelim onu aklınızda tutun sonra kastığınız chara trace A3B4C5 die pm atın atar o trace A3B4C5 i bn attım siz,size geleni yazın.

bende nie olmadı
D
duckindark ⭐ 18y
arkadaşlar sanırım benim char girmiyor deidin gibi yaptım charımın id pw yazdım bağlan dedim ancakk kaldı öle adım 2 adım 3 hala kaplı gelmedi neden acaba=?
sr33 ilk açıtımda client yakalama işaretli analşz etme ve yerleştir de işaret yoq id pw yazıp bağan dedğimde bu hata geliyor

[00:11:23] Attempting to connect to the login server.
[00:11:23] Connected to the login server.

sr33 de analiz etme clietn yakalama yerleştirme eklentileri var onların işaretini silip denediim de bu hata geliyor

Error: Could not connect to the login server. Please make sure you do not have any host file modifications for the addresses gwgt1.joymax.com and gwgt2.joymax.com. Also make sure the game is not currently down by launching Silkroad.exe
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
arkadaşlar sanırım benim char girmiyor deidin gibi yaptım charımın id pw yazdım bağlan dedim ancakk kaldı öle adım 2 adım 3 hala kaplı gelmedi neden acaba=?
sr33 ilk açıtımda client yakalama işaretli analşz etme ve yerleştir de işaret yoq id pw yazıp bağan dedğimde bu hata geliyor

[00:11:23] Attempting to connect to the login server.
[00:11:23] Connected to the login server.

sr33 de analiz etme clietn yakalama yerleştirme eklentileri var onların işaretini silip denediim de bu hata geliyor

Error: Could not connect to the login server. Please make sure you do not have any host file modifications for the addresses gwgt1.joymax.com and gwgt2.joymax.com. Also make sure the game is not currently down by launching Silkroad.exe

Host dosyanı temizlemen gerekiyor galiba.
K
@JasonWalker,

Lütfen Dosyaların içersine SR33.Silkroad.exe'yi Upload eder misin ?
L
luuzir ⭐ 19y
Arkadaşlar .id yazıyorum normal yazı olarak .id yazıyo karakter kodu gelmiyor ??
D
duckindark ⭐ 18y
sanırım dediğiniz host dosyası ile dha önce bn oynamıostım bana sizde calisan düzgün olanın içinde yazannları yazarsan bnde kendiminkini değiştrebilirim
K
karince ⭐ 19y
arkadaşlar bakın botsuz kassın size tavsiyem virüs vardı içime sinmeyen bişi var 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: