Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 20 / 48
Yanıtlar
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Ben connect e basıyorum clientless sro da .. İmage code gelmiyor öyle kalıyor..Sorun nedir acaba??
A
AY_YILDIZ ⭐ 19y
Jason Clientsiz girdik ten sonra ardından botla girebiliyormuyuz denemedim ama loader felan çalışmıyor o yüzden bi sorim dedim çalışmıyosada çalıştırılacak bi yöntem ...
K
KaF_KeF ⭐ 19y
Teşekkürler
Agbotla çalışıyomu bu?
K
Ellerine sağlık Jason WalKeR 😉
K
Jason Ag Bot ile nasıl Kasıtracaz?
S
Sparky ⭐ 19y
simdi Normal girdimiz zaman giriyor ama Clientsiz girdimiz char dan cıkıp SR33 Kapadıkmı normal carda cıkıyor oyundan DC yiyor
S
serdar0252 ⭐ 18y
bu şekilde stal kurabilirmiyiz clientsiz girdiğimiz çarla ?
K
karince ⭐ 19y
o loaderla girme normal yoldan gir 😉 no dc içinde no dc partner var sitede araştır 😉
K
karince ⭐ 19y
hayır görüntü olmadıgı için sadece kasabiliyoruz 😊
K
karince ⭐ 19y
orda option da yukarıda char ID var altında nick yaz dior yüksek lvl olan charın ismini yaz yandakine bas olur :)trace için ise .id yaz all chat bölümüne Pembe yazı çıkıor o kodu ÖRN : $sazan 2E4S5S trace yaz tamm mı o sazan charın adı sende neyse onu yaz 😊 ii kasmalar
F
FastGT ⭐ 19y
bu trace yapmıo
F
FastGT ⭐ 19y
BAN İHTİMALİ VARMİ
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
yarın update gelecek ve bu program hala calısacak mı?
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

çalıştırttırırız 😄
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y

çalıştırttırırız :D

tmm çok işime yaradı bu program buldugum çok iyi oldu yeni car yapıyorum sp kasıyorum suanda 30k oldu 2 günde 30k sp 😈 90 farmı bitiriim sonra lvl kasıcam
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

çalıştırttırırız :D

tmm çok işime yaradı bu program buldugum çok iyi oldu yeni car yapıyorum sp kasıyorum suanda 30k oldu 2 günde 30k sp 😈 90 farmı bitiriim sonra lvl kasıcam

👍
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
bide bu program acıkken petler calısmıyo pre görevini toplamıyor sincap bunun çözümü var mı?
O
Bu hata ne oluyor 😞 😞 😞
- Resim Silinmiş.
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Bu hata ne oluyor 😞 😞 😞
- Resim Silinmiş.

Loader ile girme 😉
C
celikkemre ⭐ 19y
Bir clientless ile bir isrobot açılsa isro hayatımda gördüğüm en iyi program olur 👴

yani 10 clientless 10 bağımsız isrobot ☕

asıl clientless ile 10 char ile sadece 72 saat kasabilirsin fiyatıda 25€ aşırı pahalıııı 👴

720 saat = 25€ 👴

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: