Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 23 / 48
Yanıtlar
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
[sr33]Login Clientless buna tıklayınca buhatayı alıyorum

- Resim Silinmiş.

Nasıl kullanılacağını okumadan direk olarak programı indirip çalıştırmaya kalkarsan alacağın bir hata.
Yardım yok konuyu oku.
furious
furious ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

bu işlemleri yaptım Ardından [sr33]Silkroad.exe açın [Bu dosyanın Silkroad 'un klasöründe olması gereklidir.]
böle bişi demişin indirdiğim klasörde [sr33]Silkroad.exe böle bi dosya yok

işte senin verdiğin linkdeki dosyalar
- Resim Silinmiş.

ben işlmlerde yanlış bi şey yapmış olabilirim nerde yanlış yaptığımı sölermisin
furious
furious ⭐ 19y
tamam sorunu çözdüm
furious
furious ⭐ 19y
[sr33]Silkroad.exe ya budosya nerde indirdiğim klosörde bu dosya yok
furious
furious ⭐ 19y
[sr33]Silkroad.exe ya budosya nerde indirdiğim klosörde bu dosya yok
C
crazyyeoha ⭐ 18y
herseyi yaptım baslamadı napıcam simdi
U
ufk18 ⭐ 18y
yaaaa trace attır komutu atıyorum işlemiyor nasıl yapcaz bunu iyice anlatırmısınız ?
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
yaaaa trace attır komutu atıyorum işlemiyor nasıl yapcaz bunu iyice anlatırmısınız ?

trace komutu çalışmıyor.
S
serdar0252 ⭐ 18y
bn da sr33 exe yi açamadım 😄 hata veriyo uygulama yapılandırılması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir diyo ??
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Eğer yapılandırma hatası alıyorsanız tıklayın
S
serdar0252 ⭐ 18y
sağol çak makbule geçti tıkır tıkır kasıyo eline sağlık
M
MrLegenD ⭐ 19y
bn clientless ile chara giriyorum fakat oyuna girmiyor. client açılmıyor lütfen yardımm
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
bn clientless ile chara giriyorum fakat oyuna girmiyor. client açılmıyor lütfen yardımm

Zaten client açmaması lazım.Adı üstünde : Clientless
T
The_White ⭐ 18y
peki risk wrmı?
D
drotalion ⭐ 19y
peki risk wrmı?

ne riski?
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
peki risk wrmı?

Banlanma riskinden sözediyorsan elbette var.Silkroad'da kullandığın bütün yardımcı programlar illegal programdır ve illegal programlar ban sebebidir. 👍
G
gstolga ⭐ 18y
eyw. saol kardş
S
şimdi ben
* Ardından [sr33]Silkroad.exe açın [Bu dosyanın Silkroad 'un klasöründe olması gereklidir.]
* Bu dosya ile oyuna kasacağınız charınızla girin. bu bölümü anlamadım böle bir dosya yok varsada tam adını yazar mısın kardesm çok tşk. ederm konu için
E
oturup kalkıyor filan ama trace olmuyo nasıl yapcam ya görüntülüsünü de denedim ama ondada trace atmıyo
L
luuzir ⭐ 19y
oturup kalkıyor filan ama trace olmuyo nasıl yapcam ya görüntülüsünü de denedim ama ondada trace atmıyo

Önce SR33 ü Aç daha sonra Adamları Kasacığın Çara Gir Sonrada Kasacağın Çarları Gir Bu Sırada Yaparsan Adamları Kasacağın Çarda .id yazarsan senin karakter id ni yazacak daha sonrada kastığın çarlara trace "verdiği karaker id" şeklinde pm at olucaktır 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: