Program güncellenmiştir. Client sürümü 1.153 olduğu için güncellemek zorunda kaldım..
Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]
· 960 Yanıt · 106K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 16 / 48
Yanıtlar
1.ci ezik çarı sokuomda dier çarı sokamıom hala :d
oyuna girerken bi resim çıkıyo ya o öle kalıyo işte girmiyo ya offf :8
Ben 2 charı da soktum arkadaşlar program çalışıyor.Arada bi resim kodu gelmiyor.Gelmediği zaman kapatıp tekrar açın [SR33]Clientless 2.0 ı ondan sonra deneyin tekrar gelmezse tekrar deneyin kapatıp...Programda halledemediğim tek şey trace atmıyor.Tüm kodları yapıyor ancak trace atmıyor 😞
Oldu arkadaslar trace sorununu Karınce arkadasımız sayesinde çözdüm All sekmesinde .id yazdım , bana bi sayı ve harf grubu verdi ben de onu cara şu şekilde pm attım : trace "Verdiği Kod" ( tırnaklar yok )
dier yard msn adresini verebilirmisin
soru işareti sorunu beni delirtecekkkk
ne dalga gececem 1,153 gelince girmedi yksa ezik carlarım 2 gün kastım 5 lvl atlattım sagolasın
JasonWalker
esrarliya bakma kardeş benim tanıdıgım sadece calısmadıgıı için bana sordu bende olmayınca kızdı az cevap alamayınca demiştir
teşekkürler
JasonWalker
esrarliya bakma kardeş benim tanıdıgım sadece calısmadıgıı için bana sordu bende olmayınca kızdı az cevap alamayınca demiştir
teşekkürler
arkadaşlar kusura bakmayın ben kimse kırmak istemedim kırdı idi isem özürdilerim amacım sadece calışmadığını vurgulamaktı...... program için teşekkür ederim
bizede öretinde girelim ya soru işareti sorunu var bende diyorum bi cvp verin artık
yha arkadaşlar oyun durmadan güncelliyor kendini hergün nerdeyse :S birazcık sabır yha lütfen 😊 yada JasonWalker'a sorun anlatır. bende tam olarak bilmiorum 😞
Çalışıo arkadaşlar hatta şu an kasıyorum.
oktay msn adresini verirmisin kardeş
ben de kasıyorum şuan
die ben kasamıyom işte msn adresini verde bi konuşalım ya offf
yeni versiyonu ne zaman çıkar
Birazdan koyuyorum..
1.154 Update ile uyumlu hale gelmiştir...
İyi oyunlar. 😉
İyi oyunlar. 😉
1.154 Update ile uyumlu hale gelmiştir...
İyi oyunlar. ;)
Abi Eline Saglık Süperde Herşeyi Yapıyor Yalnız Bana Trace Atmıyor???
Jason vievoptions oyuna girincem i gelio ben öle biş gremedim de
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap