Icerige atla
Extraloob

'' ClickandBuy '' GüvenLimi ?

· 16 Replies · 1.5K views
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben silk alıcam pederin kredi kartı ile ClickandBuy dan alıcam.Pederin Kredi Kartının limiti Yüksek oldugun Korkuor biraz.

Bana Biraz Yardımcı olabilirmisiniz.?
ALmALIMıyım Sizce??,
Bişey olur mu?
16 Replies
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bence paypaldan bir uyelik al ve kartını o siteye tanıt en guvenlisi o bir de click and buy da alısveriş yapmak cok işkence bazen direttikce diretiyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
cc veya paypal varken buna hiç gerek yok Wink
H
hmzsnmz ⭐ 19y

cc veya paypal varken buna hiç gerek yok Wink

eet C&B en son yontem olmalı extraokk
[ek #12654]
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
CC ne? Rolling Eyes
H
hmzsnmz ⭐ 19y

CC ne? Rolling Eyes

ya karıstı c&b yazcaktım CC okan abide gorunce kafam karıstı Very Happy
[ek #12654]
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Hiç ALan yok mu CliackandBuy dan??
PayPaldan alamıorum.İngilizcem olmadıgı için zorlanıorum Rolling Eyes
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
alan var sorunsuz çalışıyor dönem dönem çıkarttığı sorunları saymazsak ama neden orası paypal gayet basit ve kolay iş Wink
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Up
L
Lagroad ⭐ 19y
kardeş bunların hiç biri güvenli deil boşver sen bunları
E
Espio ⭐ 19y

kardeş bunların hiç biri güvenli deil boşver sen bunları

esprimi? :,P

Bill gates- click and buy - paypal ve game sultan ı denedim hepdi güvenilirdir korkmana gerek yok
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
p Evil or Very Mad
T
Gayet guvenli bir çok kez alışveriş yaptım sroda tek kotu yanı 1 hesap ile tek kişi alabiliyor sroda boyle yani normalde nasıl bilmem ama sro için kullanacaksan 1 ay boyunca sadece 1 char silk alabilir bir başka char 1 ay beklemek zorunda o yuzden paypal daha iyi ondada charge back olmas olasılığı C&B gore daha fazla krr senin
B
blade408 ⭐ 19y
cb den her 15 gündemi 500 silk çekiom hiç sorun olmuyo ::.Free.:: Mr. Green
R
Remi ⭐ 19y
C&B bence güvenli bende alışverışlerimi ordan yapıyorum benim tavsiyem bankalar sanal kart çıkartmana imkan sağlıyor(en azından çoğu) çıkart sanal kart koy limiti ne kadarlık alıcaksan o kadar sonrada limiti 0 la kafan rahat olur en azındna ben öyle yapıyorum
.NET
.NET ⭐ 19y
hiç uğraşmıyorum internet cafeden alıyorum zaten onların hesabından gerisi beni ilgilendirmiyor zaten Wink
[F New]Solo Gitarist

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: