Arkadaşlar ben silk alıcam pederin kredi kartı ile ClickandBuy dan alıcam.Pederin Kredi Kartının limiti Yüksek oldugun Korkuor biraz.
Bana Biraz Yardımcı olabilirmisiniz.?
ALmALIMıyım Sizce??,
Bişey olur mu?
'' ClickandBuy '' GüvenLimi ?
· 16 Replies · 1.5K views 0 reading
16 Replies
bence paypaldan bir uyelik al ve kartını o siteye tanıt en guvenlisi o bir de click and buy da alısveriş yapmak cok işkence bazen direttikce diretiyor
cc veya paypal varken buna hiç gerek yok Wink
cc veya paypal varken buna hiç gerek yok Wink
eet C&B en son yontem olmalı extraokk
[ek #12654]
CC ne? Rolling Eyes
CC ne? Rolling Eyes
ya karıstı c&b yazcaktım CC okan abide gorunce kafam karıstı Very Happy
[ek #12654]
Hiç ALan yok mu CliackandBuy dan??
PayPaldan alamıorum.İngilizcem olmadıgı için zorlanıorum Rolling Eyes
PayPaldan alamıorum.İngilizcem olmadıgı için zorlanıorum Rolling Eyes
alan var sorunsuz çalışıyor dönem dönem çıkarttığı sorunları saymazsak ama neden orası paypal gayet basit ve kolay iş Wink
Up
kardeş bunların hiç biri güvenli deil boşver sen bunları
kardeş bunların hiç biri güvenli deil boşver sen bunları
esprimi? :,P
Bill gates- click and buy - paypal ve game sultan ı denedim hepdi güvenilirdir korkmana gerek yok
p Evil or Very Mad
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Gayet guvenli bir çok kez alışveriş yaptım sroda tek kotu yanı 1 hesap ile tek kişi alabiliyor sroda boyle yani normalde nasıl bilmem ama sro için kullanacaksan 1 ay boyunca sadece 1 char silk alabilir bir başka char 1 ay beklemek zorunda o yuzden paypal daha iyi ondada charge back olmas olasılığı C&B gore daha fazla krr senin
cb den her 15 gündemi 500 silk çekiom hiç sorun olmuyo ::.Free.:: Mr. Green
C&B bence güvenli bende alışverışlerimi ordan yapıyorum benim tavsiyem bankalar sanal kart çıkartmana imkan sağlıyor(en azından çoğu) çıkart sanal kart koy limiti ne kadarlık alıcaksan o kadar sonrada limiti 0 la kafan rahat olur en azındna ben öyle yapıyorum
hiç uğraşmıyorum internet cafeden alıyorum zaten onların hesabından gerisi beni ilgilendirmiyor zaten Wink
[F New]Solo Gitarist
Log in to write a reply.
Log In