Silk Almak için.... ClickandBuy mu?... PayPal mı?
ve hangi kredi kartı
eet ve gerekçelerinide yazarsan çok makbule geçecek
şimdiden teşekürler
Silk Almak için.... ClickandBuy mu?... PayPal mı?
· 12 Replies · 1.1K views 0 reading
12 Replies
ben hep pttden alıyorum Very Happy
bence paypal kardeş nedenine gelince sana şunu söylüyeyim kısaca sunu söylüyeyim eğer paypalda paran varsa alman sadece 1 sn sürüyo o da tıklama süresi ve oyuna girergirmez silk yüklü oluyor gir silkroadın sitesine ve öyle yap ben şu ana kadar hep paypaldan silk aldım 1 kere bile sorun çıkmadı hiç uğraşmadım silkin yüklenmesini beklemedim diğeri hakında yorum yapamıyacma alan arkadaşlarımız varsa konuşsun
ben her ödeme seçeneğini kulladım en hızlısı paypal ama en güvensizi
click-buy daha yavaş yinede güvenlik olarak açığı yok bildiğim kadarıyla
bill gates direk ödeme yaptığı için o da güzel
benim önerim eğer tek başınaysan güvenlik sorun değil diyosan paypal yok güvenlik sorun diyorsan bill gates ^^
click-buy daha yavaş yinede güvenlik olarak açığı yok bildiğim kadarıyla
bill gates direk ödeme yaptığı için o da güzel
benim önerim eğer tek başınaysan güvenlik sorun değil diyosan paypal yok güvenlik sorun diyorsan bill gates ^^
Paypal'dan çok char banlandı korkuyorum yaw Twisted Evil
hangi kredi kartları var sizde?
Paypal'dan çok char banlandı korkuyorum yaw Twisted Evil
Hiçbirinden çar banlanmaz.Her Site güvenli(Paypal-Click&Buy)
Click&Buy dada 1 saniye sürüyor.(üyeliğin varsa)
Paypal dada 1 saniye sürüyor.(üyeliğin varsa) üyeliğin yoksa biraz sürer ,2 side güvenli Wink
Paypal'dan char filen banlanmaz kardeş onlar hurafe inanma senin için hangisini yapmak daha kolay olacaksa onu yap ikisindende bir kaybın olmaz
16 yaşında biri için en ideal hangisi Twisted Evil
16 yaşında biri için en ideal hangisi Twisted Evil
Click&Buy extraokk
T
TitusPullo
⭐ 19y
16 Yaş için ideal olan Havaledir. Çünkü 18+ olmak gerek kredi kartı için. Fakat Bir yakınımın Kredi kartı var diyosan Paypal En güveniliri Ve CLick And Buy Dan daha ucuz.
havale yap veya akbank btm den alabiliorsun cok basit
paypla daha bir faal gibi görünsede hepsi sorunsuz çalışıyor hangisi hoşunuza gidiyorsa onunla çalışın durumu var Wink
Log in to write a reply.
Log In