Siz yapılandırma olarak hangisini önerirsiniz.Yorumlar çok önemli plzz extraokk Very Happy Benim 78 lvl charım var 5:1 hybrid spear.Bazı arkadaşlarım sword olsaydın keşke diyor.Bende kararsızım.Sword olursan çok dayanıklı bir char olur , spear da çok damage yersin diyorlar.Spear olursam daha atağa yönelik sword defansa diyorlar.Kararsız kaldım.Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerimm Razz Mr. Green Very Happy
5:1 Hybrid için Sword mu spear mı??
· 16 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
doğru spearda cok damage yersin ama 2 katı kadarda vurursun spearla tabi elinde en az 72+7 olması ve skillerin düzgün olması sartıyla
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
gercekten de s\s daha cok defansa yonelıktır speara gore damage daha azdır bu sebeple bence 5int 1str hybrid yapılandırmanı spear olarak dogru yapmıssın neden dıye sorarsan cunku spear damage fazladır kalkan olmadıgı ıcınde defansı azdır bu defans acıgını hem heusal passiveden gelen hp ile hemde hybrid yapılandırmayla kazandırmıs oldun bence cok dogru bır tercıh yapmıssın ama kaybettıgın hıc bısey yok unique keserken yıne dual weapon yaparsın defansın cok artar ama damage baya azalır extraokk
arkadaslar bende prıvate te oynıyacagım sızce ınt bow guzel olurmu 😊 =?
ben 80 lvl a skilleri şöyle karar verdim : 80ligh 80heuksal 80fire cold60 ... Yada 70ligh 70cold 80fire 80heuksal . hangisini tercih edersiniz ?? ligh 80 olursa pek bişi fark etmez.. zaten fire nuke lerini kullanacağım. ???
gercekten de s\s daha cok defansa yonelıktır speara gore damage daha azdır bu sebeple bence 5int 1str hybrid yapılandırmanı spear olarak dogru yapmıssın neden dıye sorarsan cunku spear damage fazladır kalkan olmadıgı ıcınde defansı azdır bu defans acıgını hem heusal passiveden gelen hp ile hemde hybrid yapılandırmayla kazandırmıs oldun bence cok dogru bır tercıh yapmıssın ama kaybettıgın hıc bısey yok unique keserken yıne dual weapon yaparsın defansın cok artar ama damage baya azalır extraokk
bence 80 s/s ol lordu bile tek basına blockluyosun ölmeden süper bi car oluyo
Heuksaldan dolayı benm pure buildlere karşı tek şansım snow shield.. o yoksa full int farmlı iyi bi adam çok rahat kesiyor.aynı şey strler içinde geçerli..O nedenle kararsızım.Sword da binevi block var.. br de 16+ olursa ciddi hayat kurtarır. Neutral Rolling Eyes Laughing
doğru spearda cok damage yersin ama 2 katı kadarda vurursun spearla tabi elinde en az 72+7 olması ve skillerin düzgün olması sartıyla
up ^^ Başka yorum yapan yokmu bea Rolling Eyes
Tabi Ki Spear Bi de eline SuN Setler Süper Olcak Farm Tamam En Kral Sensin kahvekeyfi
hehehe sun set fln yalan.. ona milyarlar dayanmaz Very Happy:D +5 silahlar için fln diyorum Very Happy ?????
hehehe sun set fln yalan.. ona milyarlar dayanmaz Very Happy:D +5 silahlar için fln diyorum Very Happy ?????
5.1 sword shield olursan ezik vurursun baya en az ama defans iyi olur ((8zaten 5.1 sin ama))
ben şuan 5:1 spear ım.. gayette memnunum ancak sword shield içinde kararsızım.durum bu Wink Laughing Wink Laughing extraokk sizlerin yorumlarından yola çıkarak karar vercem extraokk
5.1 sword shield olursan ezik vurursun baya en az ama defans iyi olur ((8zaten 5.1 sin ama))
bence spear kal derim
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ben 80 lvl a skilleri şöyle karar verdim : 80ligh 80heuksal 80fire cold60 ... Yada 70ligh 70cold 80fire 80heuksal . hangisini tercih edersiniz ?? ligh 80 olursa pek bişi fark etmez.. zaten fire nuke lerini kullanacağım. ???
bence 80 lvla gore yapılandırma charını cunku 90 lvl gelmesi cok yakın rivayetlere gore bir salı sabahı bız uyanmadan gelıcek Mr. Green yınede 80e gore yapılandırman ıcın yardım edeyım imbuen fire sa bence heuksal(pys.damage ıcn)80-fire80-light70-cold60 oda snow shiled ıcın extraokk
dediğinde geriye 10 mastery lvl kalıyor Very Happy oda cold işte Very Happy:Dben 80 lvl a skilleri şöyle karar verdim : 80ligh 80heuksal 80fire cold60 ... Yada 70ligh 70cold 80fire 80heuksal . hangisini tercih edersiniz ?? ligh 80 olursa pek bişi fark etmez.. zaten fire nuke lerini kullanacağım. ???
bence 80 lvla gore yapılandırma charını cunku 90 lvl gelmesi cok yakın rivayetlere gore bir salı sabahı bız uyanmadan gelıcek Mr. Green yınede 80e gore yapılandırman ıcın yardım edeyım imbuen fire sa bence heuksal(pys.damage ıcn)80-fire80-light70-cold60 oda snow shiled ıcın extraokk
boşver hiç haz etmem hybird swordları hybird spearlar ağlatır direk sen kal sonra üzülürsün damage damage e bensemes savunma savunmaa
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap