ACİlLLLLLL!!
BEYLER BOTTURK SİTESİNDEN ARACILIK YAPAN VARMI!! GÜVENLİMİ??
· 9 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Ben Kullanmadım. Yorum Yapamıyorum ☕
UYARI:Konu Başlığının Tamamen Büyük Harf Olması Forum da Yanlış Anlaşılabilir. Lütfen Başlığı Değiştiriniz. ☕
UYARI:Konu Başlığının Tamamen Büyük Harf Olması Forum da Yanlış Anlaşılabilir. Lütfen Başlığı Değiştiriniz. ☕
Hacım sen kendi işini başkasına bırakma bence karşı tarafa tel no tc no ne istiyorsa ver kendini güvenilir hissettir ilk bilgileri veya char satıcaksan paranı al kendini güvence altına al öyle işlem yap
Hacım sen kendi işini başkasına bırakma bence karşı tarafa tel no tc no ne istiyorsa ver kendini güvenilir hissettir ilk bilgileri veya char satıcaksan paranı al kendini güvence altına al öyle işlem yap
Hacım Takasta O durum olmuyor malesef ☕ Bazen Aracı Şart Oluyor. Genelde Şikayet için Yaş Tutmuyor.Bilgileri Elinde Olsada Yapılacak Çok Fazla Şey Kalmıyor. 🎭
botturk sitesine güvenebilirsin, daha önce birkaç defa alışveriş yaptım hızlı ve sorunsuz, aracılık konusunda bir problem çıkacağını sanmıyorum.
botturk sitesine güvenebilirsin, daha önce birkaç defa alışveriş yaptım hızlı ve sorunsuz, aracılık konusunda bir problem çıkacağını sanmıyorum.
👍
Aracılık yapmadım fakat gold bot konusunda gayet güvenilir bir site
bende yaptım çok temiz ve güvenilir site.
Ben bugün gold alışverişi yaptım sorun yok, güvenilirler. Sadece gold vermede biraz gecikiyorlar. Nerden baksan 30 dakika falan. Onun dışında iyi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap