Icerige atla
Extraloob

cleric char hakkin yardim rica ediyorum.

· 12 Yanıt · 2.7K görüntüleme
E
EISEN OP ⭐ 19y
simdi tamam bilmiyorum hangi skilleri acmam gerekiyor bufftan cleric actim bunun disinda baska hangileri acilmasi gerekiyor.
12 Yanıt
E
EISEN OP ⭐ 19y
hic bir fikiri olan yokmu yardimmmm.
S
tüm skillerine up ver partylern olmazsa olmazlardnsn çnkü ilerki lvlerde 40 int 40 str flan basıyor. süper defans eklior tüm skilleri uplamalısn yanlız Exclamation
E
EISEN OP ⭐ 19y
tesekür ederim
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
mastery point sorunu yaşıyabilirsin dikkat Exclamation
E
EISEN OP ⭐ 19y
simdi bunun yaninda ek olarak baska n e kullana bilirim simdiye kadar olan cleric skillerini upladim ama yetersiz gibi geliyor kahvekeyfi
_
_HeaveN_ ⭐ 19y

simdi bunun yaninda ek olarak baska n e kullana bilirim simdiye kadar olan cleric skillerini upladim ama yetersiz gibi geliyor kahvekeyfi

Her Level Atladığında 2 Mastery Up Kazanırsın

Yani Cleric Dışında İstedğin Bir Skill Ağacı Daha Aç

Action İstiyorsan Warrior

Yok Buffcu Olmcam Diyorsan Bard Aç Wink
_

zuahahaha gercekten warriror action işi Very Happy
B
blackshade ⭐ 19y
ARMUT DUŞ AĞZIMA DUŞ ISTIYORSUNUZ ARAYIN BIRAZZ
N
anlamadım ki ya bard nasıl buflar veriyo bi sürü bard gördüm bi sey yapmıyolar bi hızlı koşma basıyo bide mana doldurucu ilerde ki bufları ne bilen avrmı
M
MakmeN ⭐ 19y

Her Level Atladığında 2 Mastery Up Kazanırsın

Yani Cleric Dışında İstedğin Bir Skill Ağacı Daha Aç

Yok Buffcu Olmcam Diyorsan Bard Aç Wink

cleric int olur adam dio yanina warior ac yok bole bise qweqw zauhzuahuzhuhzauhuzhauhz Very Happy:D:D
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y

ARMUT DUŞ AĞZIMA DUŞ ISTIYORSUNUZ ARAYIN BIRAZZ

armut piş ağzıma düş 😊

cleric int olur adam dio yanina warior ac yok bole bise qweqw zauhzuahuzhuhzauhuzhauhz Very Happy:D:D

lol bütün nukerler garment giysin o zmn warrior hevy armor özeliiği ile cleric def. artar lol xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: