S SERE OP ⭐ 19y 17 yil once #1 selam.resim çizmek için kendi çapımda bazı tutorialler hazırladım.kolay gelsin...---------------------------------------------------------yeni ders hazırladıkça bu başlığa ekliycem.iyi çizimler...-sere - Dosyalar (4) 15xq3k4.png 355.7 KB 2j69ri8.png 775.2 KB 2z3sw47.png 614.6 KB 29zabt2.jpg 189.3 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Absence ⭐ 19y 17 yil once #2 Sen bu işlerden anlıyorsun hocam hadi devamını bekliyoruz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quensis ⭐ 19y 17 yil once #3 Sabittir hocam devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #4 Harikasın Sere 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 17 yil once #5 teşekkürlerr 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Winterspring ⭐ 18y 17 yil once #6 Çok güzel gerçekten.Devamını da sabırsızlıkla bekliyorum 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #7 harikasın 🍺 ben elimle çöpten adamı bile zor çiziyorum :? 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #8 Süper. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #9 Süper. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #10 Ohannes super Ô_Ô 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #11 omg SERE muhteşem 😊Güzel sanatlar felan mı okuyorsun :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 17 yil once #12 resim çizmeyi kendi kendime öğrendim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Peregrine ⭐ 19y 17 yil once #13 resim çizmeyi kendi kendime öğrendim.bütün derslerde resim çizersen tabi öğrenirsin. 😁 ps: ilkokuldan beri arkadaşız. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 17 yil once #14 ehehehe 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 17 yil once #15 Oy oy oy dijital ortamda elinin yatkın olduğunu biliyordumda bu kadarınada pes . helal olsun hacım ^^ps , müthiş yetenek SERE ^^, TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #16 Süpersin hacım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 17 yil once #17 19.01.09yeni ders eklenmiştir... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #18 Günce olanda süper. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChrsNYC ⭐ 18y 17 yil once #19 bu işi kapmış nadir arkadaşlarımızdan bir tanesi =)konu süppo olmuş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #20 Ellerine sağlık muhteşem çalışma... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil